Sira

Lisätty sivulle: 2017-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sira
25.2.2017 Sira sai kodin Sipoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.9.2017 Terveisiä Siralta! Hyvin pyyhkii. Kaikenlaista on koettu ja opittu. Neidistä on kuoriutunut hyvin rakastava perheenjäsen joka vähän liiankin kovasti meitä vahtii. Nyt meille saa jo tulla tutuimmat vieraat haukkumatta. Peruskoulutusta jatketaan. Jotkin opit on jo hyvin mennyt perille. Ja sisäänkin voi jo tulla kun tietää pääsevänsä uudelleen ulos. Ruokavaliota vielä hiotaan mutta paino on jo kohillaan ja lihaksia löytyy!

13.3.2017 Sira muutti meille helmikuun lopulla. Alkuun Sira oli hieman rauhallisempi kuin rodulle on ominaista, mutta nyt on vauhtia ja kiinnostusta kaikkeen riittänyt! Perheessämme on kaksi lasta, joten kaikenlaista seuraamista ja touhuamista riittää. Nyt jo kovasti leikitään sisällä ja ulkona ja ruokakin maistuu. Hyvin on talon tavoille opittu. Vielä hiotaan perustottelevaisuutta ja ruokavaliota, muuten alkaa olla kaikki kohdallaan! Kiitos upeasta koirasta!

***

Steriloitu narttukoira, 2,5v

14.2.2017 Saksanpaimenkoiratyttö Sira on ystävällinen ja iloinen nuori koira, jolla riittää energiaa palloleikkeihin, lenkkeihin ja yhdessä touhuamiseen. Sira tulee toimeen lasten ja toisten koirien kanssa, kissoja Sira voi jahdata. Kesäisin Sira tykkää uida, mutta kosteudesta Siralle voi tulla hotspot. Ruokavalio on ollut täysin viljatonta varmuuden vuoksi. Sira ei sovellu lonkkiensa takia kovin rankkaan harrastamiseen, mutta peruskäskyjä ja hihnakäytöstä täytyy tytön kanssa vielä ainakin harjoitella. Sira etsii kotia omakotalosta, kerrostaloon Sira ei sovi, sillä Sira haukkuu ollessaan yksin.
Sira on kotihoidossa Hattulassa.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesta tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun.