Simpa

Lisätty sivulle: 2009-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Simpa
8.8.2009 Simpa sai kodin Hämeenlinnasta!

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.10.2017 Hei pitkästä aikaa! Olemme muuttaneet pari vuotta sitten omakotitaloon ja perheeseemme on syntynyt pari lasta. Rakensimme aitauksen, jossa kaikki voimme touhuilla. Kuvassa Simpa ja paras ystävänsä Sissi viettävät kesäpäivää. Jälkimmäisessä kuva on eiliseltä lenkiltämme Aulangonjärven ympäri. Hyvin minun rakas vanhus vielä jaksaa ❤

20.10.2009 Hyvin meillä menee. Simpa oli hoidossa pari päivää, kun minulla oli työmatka ja kyllä oli kova kiire hakea herra kotiin heti palattuani. Eläinlääkärillä ollaan käyty ja hän sanoi Simpan ikäarvioksi 5-6 vuotta. Olin myös itse epäillyt, että koira on vanhempi kun kolme vuotta. Mutta onhan noita ikävuosia silti odotettavissa vielä, toivottavasti mahdollisimman monta. Lääkäri myös sanoi napatyrästä, jonka huomasin jo tarhalla, että koira ei saa lihoa yhtään, ettei se ala pahemmin vaivata. Simpa on nuollut sitä aika paljon ja seuraamme, että tarviiko se leikata pois, jos vaivaa. Ruokavalioksi määrättiin tavallinen kotiruoka, kaurapuuro, raaka jauheliha, piimä jne. ei enää nappuloita. Odottelemme jo kovasti pikkupakkasta ja lunta, että päästään pihalle peuhaamaan pulkkamäkeen ja lumisotailemaan :) Terveisin Paula

21.9.2009 Simpa ihmetytti minua heti alkuunsa. Tallinnassa satamassa se kulki tungoksessa kuin mikäkin maailmankansalainen, reippaasti eikä yhtään aristellut ketään. Laivalla jäimme kannelle kun oli niin kaunis ja lämmin päivä, katseltiin toisiamme ja vähän maisemiakin, kunnes saavuimme Helsinkiin. Vasta kun satamassa pääsimme ulkona hieman sivummalle, Simpa nosti jalkaa ja mietin että voiko olla totta- sisäsiisti? Kyllä. Automatka kotiin sujui hienosti, Simpa nukkui etupenkillä suurimman osan ajasta. Kotona kissoille heilutti häntää ja kovasti haluaisi niiden kanssa leikkiä, mutta kissat ovat toistaiseksi pitäneet etäisyyttä. Aamulla sängyssä on tosin tungosta, kaikki haluavat herättää minut syystä ja toisesta.

Kovasti on mietityttänyt sen historia varsinkin tytärtäni – miten joku on voinut sen jättää, hyljätä kylmästi. Aluksi Simpa jäi itkemään aina kun lähdin kotoa pois. Vähitellen se on kai huomannut, etteivät kissatkaan itke perääni ja on alkanut luottaa että tulen takaisin. Ulkona metsässä olen pitänyt sitä välillä vapaana, kun ei se mihinkään luotani lähde. Simpan paras kaveri on mummolassa norjan harmaa hirvikoira Sissi, jonka kanssa leikit sujuu loistavasti. Simpa tykkää myös uida ja perunannostokin sujui tänä syksynä kaksikon avulla oikein vauhdikkaasti :) Tyttäreni ja minä olemme saaneet Simpasta ihanan perheenjäsenen, ihan kuin se olisi ollut meidän aina.
Kiitos Rekkulaisille hienosta työstä, mitä jaksatte tehdä! Syysterveisin Paula

***

Uros, noin 3v.

Simpa on pienehkö uros, joka odottaa kotia Virumaan tarhalla. Simpa on löydetty kesäkuun alussa.

21.7.2009 Suloinen Simpa on hyvätapainen pikkukoira joka asustaa tällä hetkellä virumaan tarhan sisäkopissa. Otan pojan ulkoilemaan ja hihnan päässä näyttää Simpa käyttäytyvän hyvin. Pihalla törmäämme Klaabu koiraan josta Simpa ei pahemmin välitä. Simpa olisikin varmasti mielellään ainoana koirana huomion keskipisteenä. Simpa onkin todennäköisesti elänyt kotikoirana sillä löytyessään Simpalla oli mikrosiru. Valitettavasti omistaa ei ole löytynyt rekisteristä.
Simpa on pieni, ehkä n. 35-40 cm korkea.

Simpa luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi Simpalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.

Uusi omistaja tulee hakemaan Simpan Tallinnasta tai yhdistyksen edustajan kanssa Virumaan tarhalta.