Simo (nyk. Roni), Miinan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Simo (nyk. Roni), Miinan pentu
16.12.2007 Roni sai uuden kodin Tohmajärveltä.

***

Kuulumisia kodista:

24.3.2008 Pääsiäisenä otettuja talvikuvia, jossa Roni nauttii täysillä maalaiselämästä.

2005 Roni(ent.Simo) on terve ja energinen n.9kk ikäinen koirimus joka asustaa meidän ilonamme Joensuussa. Painoa on tällähetkellä n.42kg ja säkä n.63cm. Todella mukava kaveri, vaikka tykkäsi eräänä päivänä syödäkin palan eteisen seinää ja luopui vasta hiljattain viikottaiseen ruokavalioon kuuluneesta kaiutinpiuhasta. Roni tottelee hyvin käskyjä, mutta muitten koirien ollesssa lähellä ei luoksetulo huudoilla tunnu olevan mitään vaikutusta. Roni haluaa olla kaikessa mukana ja vahtii ahkerasti meidän tekemisiämme,vieraille ihmisille Roni ärähtää välillä vähän liiankin kovaa. Tässä on muutama kuva Ronista elokuussa ja nyt maaliskuussa. Olisi mukava tavata tai kuulla lisää Ronin sisaruksista. T:Heini & Juha

***

Uros, synt. 2004

7.10.2007 Roni, syntynyt vuonna 2004, etsii uutta kotia omistajalle puhjenneen vaikean allergian vuoksi. Ronia ei ole steriloitu, painoa on tasan 35 Kg ja säkä on n.60cm. Ei ensimmäiseksi koiraksi koska on arka kovia pamauksia kuullessaan ja ennakkoluuloinen vieraita ihmisiä ja tuntemattomia lapsia kohtaan. Tokoa tai vastaava Roni ei ole harrastanut, perus käskyt on opetettu. Maalle Roni tietysti sopisi parhaiten luonteensakin takia. Roni haukkuu vieraat ovelle mutta minuutin haistelun jälkeen menee jo rapsutusta pyytämään. Yksin kotona ollessaan Roni ei hauku lainkaan.

Mielitekoja Ronille on ehdottomasti uiminen ja kepin perässä juokseminen ja rapsuttaa pitäisi jatkuvasti. Todella komean näköinen poika on paksun turkkinsa kanssa ja muiden nuorten suurikokoisten urosten kanssa pitää aina näyttää kuka on pomo joten pitää seurata urosten seurassa. Vaatii pitkiä lenkkejä ja puuhaa koska virtaa riittää paljon ja vetää hieman hihnassa. Ronia ei anneta ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten kanssa samaan perheeseen. Ei myöskään toisen uroksen kanssa samaan kotiin. Roni asuu tällä hetkellä Joensuussa.