Simba (nyk. Luca)

Lisätty sivulle: 2008-01-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Simba (nyk. Luca)
25.1.2008 Simba sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.2.2009 Alun vieraanvaraisuus katosi aika pian ja herralle alkoivat maistua sekä kengät, matto, roskat että kaukosäätimetkin. Nyt tilanne on kuitenkin taas rauhoittunut eikä tuhoja onneksi enää aiheudu. Hihnakäyttäytymistä pitää tämän energiapakkauksen kanssa vielä vähän hioa, mutta edistymistä on tapahtunut! Perustottelevaisuutta on hiottu koirakoulussa. Aloitimme käymällä yksityisillä tunneilla, joissa Luca edistyikin huimasti. Myöhemmin siirryimme TOKO-ryhmään, mutta Luca stressaantui suuresta koirajoukosta sen verran, että mietimme yhdessä kouluttajan kanssa ettei se ehkä ole Lucalle paras koulutusmuoto. Ajattelimme kuitenkin katsoa tilannetta uudestaan keväämmällä.

Muiden koirien kanssa ei ole muuten ollut ongelmia, Luca on aina innokas leikkimään. Omien koirakavereiden kanssa painiessa saattaa mennä paljonkin aikaa! Romeo-kisun kanssa on edelleen omat kissa-koira-leikit, mutta kaiken kaikkiaan tulevat hyvin toimeen. Lapsien kanssa Luca ei ole ollut hirveästi tekemisissä ja olikin vähän hämmentynyt vierailulle tulleesta pikkutytöstä. Hetken tutustumisen jälkeen oltiinkin jo valmiita leikkimään.

Ulkoilu ja varsinkin vapaana metsässä juokseminen ovat ihan ykkösjuttuja. Myös keppien kantelu ja noutaminen kuuluvat herran lempileikkeihin. Luca rakastaa vedessä läträämistä, mutta hauskuus loppuu siihen kun jalat eivät enää yletykään pohjaan. Luca on lähes aina kun mahdollista mukana reissuilla ja siksi automatkat menevätkin sujuvasti. Joka kerta lähdetään reissuun yhtä suurella innolla.

Olemme todella onnellisia tästä ihanasta perheenjäsenestä. Kaikki on sujunut hyvin, vaikka aikaisempaa kokemusta löytökoirista ei ollutkaan. Aurinkoista kevätta koko Rekkurescuen poppoolle!

17.2.2008 Simba tosiaan on nykyään Luca ja meillä on menny hirmu hyvin alusta asti. Luca oli heti sisäsiisti eikä oo tuhonnu paikkojakaan ollenkaan lukuunottamatta paria roskiksen levittämistä kun on oltu poissa :) Kissa parka oli ensimmäiset pari päivää vaan hyllyn päällä ja piti ihmeellistä murinaa ja tuntuki ensin siltä ettei se tuu hyväksymään Lucaa ollenkaan mut nythän ne jo ajaa toisiaan takaa ja selvästi ovat löytäneet paikkansa ja kyllä kissa ilmottaa heti jos leikki ei häntä miellytä…

Luca on ihan mieletön energiapakkaus ja kunnon lenkit on ihan ehdottomia tän kaverin kaa tai muuten hypitään kotona seinille! Näykkimistä se harrastaa vielä jonkin verran mutta on tosi kuuliainen ja uskoo kyllä heti kun jyrkästi komennetaan. Muutenkin peruskäskyt alkavat olla hyvin hallussa ja nyt maaliskuussa mennään sitten koirakouluun oppimaan lisää.

Käytiin just eläinlääkärissä rokotuksessa molempien kanssa eikä Luca ollu moksiskaan pikku piikistä. Muutenki se on ollu tosi terve ja mitään ongelmia vatsan kanssa ei oo ollu edes alussa. Tänään käytiin ensimmäistä kertaa koirapuistossa ja voi sitä riemua kun sai telmiä saman ikäisen hauvavauvan kanssa! Vanhemmat koirat on vielä vähän pelottavia, varsinki kun ne sillälailla komentaa…Luca tulee kyllä erinomaisesti toimeen kaikkien koirien kanssa.
Tässä lyhyesti meidän kuulumisia, joita tulee sitten lisää matkan varrella.Olemme niin onnellisia uudesta ihanasta perheenjäsenestä ja Luca on kyllä ylittänyt itsensä olemalla todella valloittava mukula:) Laitoin liittenä muutaman kuvan Lucasta ja myös meidän Romeo-kisusta. Täytyy kyllä sanoa että Lucasta ei ole helppo ottaa kuvia kun eihän se rasavilli malta olla paikoillaan hetkeäkään! terkuin, Laura

***

Urospentu, noin 5-6kk

16.01.2008 reg nro 8554, on noin 5-6 kuukauden ikäinen uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa.

Simba on energinen, nuori uros jonka omistaja oli jättänyt yksin asuntoon lähtiessään ulkomaille. Omistaja lupasi hakea pojan kotiin, mutta ei edes pidä puhelintaan päällä joten Simballe etsitään nyt uutta kotia. Simba on tällä hetkellä n. 50cm korkea. Simba tulee toimeen toisten koirien kanssa erinomaisesti ja tulevassa kodissa voisikin olla kaveri odottamassa. Lelut ovat Simban mielestä mahtava juttu ja niiden perässä poika jaksaa juosta ja touhottaa :)

Simbalta löytyy pentuenergiaa ja se purkautuu välillä myös käsien napsimisena, lelun avulla poika kyllä unohtaa tämän tavan pian. Hihnassa kulkeminen kaipaa myös vielä opettelua. Tulevan kodin onkin oltava valmis panostamaan Simban koulutukseen jotta siitä kehkeytyisi vielä mukava koirakansalainen.
Kaikinpuolin Simba on kyllä mukava mukula :)

Tuleva omistaja hakee Simban Tallinnasta. Kulukorvaus Simbasta on 100 €.
Simba on valmis lähtemään omaan kotiin 18.1