Siina

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Siina
19.12.2006 Siina sai kodin Heinolasta

***

Kuulumisia ja kuvia koditsa:

16.4.2007 Ajattelin vähän Siinan kuulumisia kertoilla, kirjoitella! Hirmu hyvin meillä menee edelleen, Siina on koko ajan vaan reipastunut enemmän ja enemmän, ja tullut vielä rakkaammaksi (jos mahdollista). Yksinolokin sujuu jo tosi hienosti, pari kolme tuntia pärjää oikein mainiosti yksin kotona. Tai pärjäisi varmaan pitempäänkin, mutta ei ole tarvinut vielä jättää pitemmäksi aikaa yksin :)

Siinan paras koirakaveri on veljeni koira Nalle, jonka kanssa Siinakin on intoutunut leikkimään ja juoksentelemaan kuin nuorempikin koira. Monet vastaantulijat luulevatkin neitiä pennuksi, kun on niin pieni ja pehmeän pörröinen! On Siinasta kyllä kuoriutunut päättäväinenkin puoli, ja paimennusviettiäkin löytyy, ihmislauman olisi Siinan mielestä oltava aina koossa ;)

Sterilointi-ajankohtaa jouduttiin siirtämään, kun Siinaa vaivasi ripuli ja sen syytä selviteltiin. Epäiltiin allergiaakin, mutta eläinlääkäri kyllä päätyi siihen, että se oli vain keväistä vatsatautia. Nyt kun maha on taas kunnossa, niin uttaa leikkausaikaa ollaan varailemassa.

Siinassakin aina välillä vielä näkyy se pelko ja arkuus, onneksi enää tosi harvoin, kun on alkanut luottamaan siihen, että täällä kohdellaan hyvin. Keväisin terveisin, Erika + Siina

***

Narttukoira, noin 8v.

10.12.2006 Siina on kotihoidossa Heinolassa.

29.11.2006 Siina on iloinen, pirteä ja touhukas mamma. Koira tykkää olla ihmisen lähellä ja ottaa kontaktia. Siina on hyvässä kunnossa vaikka ikää on 8 vuotta. Sillä on silti vielä monta vuotta edessä, koska lapinkoirat ovat pitkäikäisiä. Kotihoitajan mukaan sekä Siina että Kuje ovat normaaleja, iloisia koiria ja luottavaisia, varsinkin nyt kun uuteen paikkaan ja ihmisiin on pari päivää totuteltu.

Koirien tullessa hoitopaikkaan niitten turkit olivat olleet aika huonossa kunnossa ja koirat oli jouduttu pesemään heti. Yllättävää kyllä tämä hoitotoimenpide saavutti suuren suosion! Kummatkin nauttivat silmät ummessa pesemisestä ja harjaamisesta, ihmisen läheisyydestä siis selvästi pidetään ja ihmisen kainaloon hakeudutaan. Kummatkin koirista tajuavat sisäsiisteyden päälle, muutamaa vahinko pissaa lukuunottamatta tarpeet on tehty ulos. Myös ulkona viihdytään, hoitopaikassa niille on laitettu juoksunaru pihalle missä ovat välillä päivisin. Koirat kuitenkin viihtyvät hyvin myös sisällä ihmisten kanssa ja täysin pihakoiraksi niistä ei ole. Hihnassa kävely onnistuu myös. Kummatkin koirat rokotetaan ja sirutetaan lähiaikoina. Siina ja Kuje ovat samassa hoitopaikassa Kajaanissa.

25.11.2006 Kuje, Hurmuri ja Siina ovat suomenlapinkoiria, jotka etsivät uutta kotia kasvattajan jouduttua vaikeuksiin. Koirat ovat kotihoidossa Kajaanissa. Suomenlapinkoira narttu Siina on syntynyt 1.3.1998. Väriltään Siina on keltainen. Siinalla on silmissä HC, mutta se ei vaivaa eikä tule vaivaamaan koiraa ollenkaan. Luonteeltaan Siina on tosi vilkas ja pirteä rouva.