Sherry

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sherry
01/2006 Sherry sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

9.8.2006 Sherry on ollut meillä jo 7 kuukautta. Sinne mahtui arkitottelevaisuuskurssin alkeet ja jatko sekä ohituskurssi. Myös yhdet juoksut ja sen jälkeinen valetiineys on eletty yhdessä. Juoksun jälkeen tuli ilmi että Sherry ei enää oikein mielellään tutustu uusiin narttuihin. Vanhojen narttututtujen kanssa kyllä leikkii, mutta nyt pojat kiinnostaa enemmän. Sherry ei enää pureskele kenkiä eikä huolestu kun iskä joka aamu vie takapihan varastosta polkupyörän – kyllä hän illalla aina sen palauttaa takaisin.

Tärkein uutinen on se, että Sherry on saanut leikkikaverin eli perheemme innostui löytökoirien adoptointiin ja Espanjan koirat yhdistyksen kautta meille on tullut 14.6 macho koiras Malagasta – Don Diego (ent. Dido), kotona kutsutaan Deedeeksi ja Detskuksi. Sherry alussa oli aika ihmeessä ja vihainen että yhtäkkiä ilmestyi joku tunkeilija, mutta muutamassa tunnissa tilanne rauhoittui ja Sherry niin kuin adoptoi pojan omakseen. Tosi mukavaa katsoa kun koirat leikkii ja ovat iloisia ja tyytyväisiä. Tyttärämme Senja on innostunut ja tehnyt Sherryn ja Deeden omat kotisivut. Tervetuloa katsomaan valokuvia ja lukemaan hauskoja kertomuksia.

Kiitos Rekku rescuelaisille teidän ihanasta työstä. Onnea kaikille uuden kotin löytyneille koirille ja heidän adoptiovanhemmille sekä onnea uutta kotia etsiville eläimille! Kesäterveisin Sherry, Detsku, Suvi, Mauri, Senja ja Viki

01/2006 Sherry on ollut meillä jo tasan kaksi viikkoa. Tyttö on tosi reipas ja aktiivinen. Ulkona nuuskii kaikki paikat, yrittää jäljittää jäniksien ja fasaanien jälkiä. Sherry olisi päässyt tosi pitkälle niiden perässä, mutta kun ei anneta. On ihmisystävällinen, ennen yrittii iloisesti tutustua melkein jokaiseen ihmiseen hyppäämällä pystyyn ja asettamalla käpälänsä hartioille, mutta nyt pikkuhiljaa oppi, ettei vieraille saa tehdä noin. Aika usein heti kun lähdetään ulos, rupeaa hyppäämään ja onnistuu tekemään voltteja ilmassa – kai Sherryllä oli joku tosi aktiivinen omistaja. Pari päivää sitten käyty Sherryn kanssa koirapuistossa illalla, kun siellä ei ollut ketään. Sherry pääsi vapaaksi ja oikeastaan riemuitsi, juoksi ja teki taas voltteja. Kuitenkin kun oli aika lähteä kotiin antoi laittaa valjaat ja lähti kiltisti paluumatkalle.

Sherryllä on 7.2. lääkärin käynti – toinen Rabies-rokotus ja samalla katsotaan, tuliko lisää painoa. Tulopäivänä Suomeen Sherry painoi 17,4 kg ja näytti tosi laihalta. Ihan kyyneleitä valuu kun katsoa Sherystä Tallinnassa otettuja kuvia. Nyt tyttö näyttää erilaiselta: hänet on pesty ja turkkikin harjattu melkein joka päivä. Lääkäri suositteli syöttää Sherryä 3 kertaa päivässä ja näin käy. Ruokahalukin löytyy eikä ole mitään ihmettä, koska käydään ulkona 3 kertaa päivässä. Kotona Sherry on sopeutunut “laumaan” hyvin, on sisäsiisti, ei pure tavaroita, nukkuu yöllä hyvin. Minä muistan, kun ensimmäisenä yönä Sherry kävi makuulle vain puoleksi tunniksi ja sitten suoritti kierroksen nuolemalla joka perheenjäsenettä naamalle. Nyt kyllä iltalenkin jälkeen asettuu nukkumaan ja jopa joskus kuorsaa. Ainoa asia joka voi sitä herättää lenkin jälkeen se on jääkaapin oven kolahdus!

Sherry oppii nopeasti, esim. antaa tassua ja suorittaa istumaan menoa. Tosi älykäs koira, näkyy selvästi saksanpaimenkoiran luonnetta. Olen ilmoittautunut Sherrin arkitottelevaisuus alkeet kurssille, se alkaa 13.2 (Rakkaat Haukut-kurssi). Uskon, etää siitä tulisi paljon hyötyä molemmille osapuolille. Sherry on juuri sopiva koira meidän perheellemme. Me kaikki ollaan onnellisia, että kohtalo saattoi meidät yhteen. Uskon, että Sherrykin on tyytyväinen.
Hyvää jatkoa kaikille löytökoirien omistajille ja löytökoirille.

***

Narttu

Tarhalta: Sherry on todella hyvä ja ystävällinen, kettumainen, todella siro, pienempää kokoa oleka nk. “hundikoer”. Hyppi hihnassa vähän, mutta mun mielesta OK. Ei dominoiva, mutta varmuuden vuoksi ei kotiin jossa on toisia narttuja. -Kaire-