Shakira

Lisätty sivulle: 2007-02-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Shakira
03/2007 Shakira sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.2.2008 Shakira eli Lilli voi mainiosti ja asustelee edelleen Turussa ja nautiskelee kissojen seurasta. Lumi ja vesilätäköt ovat tämän koiraneitokaisen mieleen :)

22.7.2007 Lisätty kuva Shakirasta.

***

Narttupentu, noin 2kk

Shakira on kahden kuukauden ikäinen saksanpaimenkoiramix. Shakira, Samantha, Sting ja Sammy ovat sisaruksia. Shakira on reipas ja rohkea pentu joka rohkeasti haastaa isot koirat leikkimään.

Shakira etsii omaa osaavaa kotia, jossa on aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä koirista, koska mahdollisesti pennussa voi olla osa laumanvartijarotua.

Shakira on Haapsalun varjupaikista jossa se oli kolmen sisaruksensa kanssa. Pennut eivät tarhaolojen vuoksi olleet oppineet kunnolla kävelemään ja vain tärisivät kylmästä. Päästyään lämpimään ne alkoivat kehittyä huimaa vauhtia, ja Shakira, jonka jalat eivät kantaneet ollenkaan sen saavuttua hoitokotiin, vipeltää tällä hetkellä kuin sen alla olisi neljän sijasta kahdeksan jalkaa :). Valokuvan ottaminen oli äärimmäisen hankala operaatio, kuvaa otettaessa Shakira oli jo kerinnyt livistämään toiseen paikkaan ja kortille tallentui pelkkä hännänpää!