Senni

Lisätty sivulle: 2012-12-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Senni
3.1.2013 Senni sai kodin Helsingistä.

***

Narttupentu, noin 3-3,5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Somerniemellä

Kuulumisia kotihoidosta:

27.12.2012 Melissan ja Sennin joulu meni 7 koirakaverin kera. Koko lauma vahti kinkkua kotihoitajan apuna, ettei vaan olisi kuivunut. Ovat kasvaneet ja kotona kun olin, kakat tehtiin vain ulos. Herra Brando oli myös joulun meillä ja Donnakin ja sitten vielä Niki tuli 23.12. joten tulevat todella kaikkien kanssa toimeen. Vieraat ihmiset mennään tervehtimään innolla. Puruluut edelleen kova sana ja yksin ovat siis koiraporukassa olleet ja mitään tuhoja ei ole tehty. Kuuntelevat hyvin mitä puhutaan. Istuvat kun laitetaan ruokaa, mutta hyeenalaumaa muistuttaa porukka kun kipot on saatu lattiaan. Riitaa ei tule nappuloista eikä märkäruuasta. Pientä murinaa kun syövät siankorvia. Niitä ei vaihdeta ihan suosiolla. Kaiken kaikkiaan mahtavia ipanoita, mutta luonnetta löytyy sopivasti ja sylissä on kiva pötköttää. Tervetuloa tutustumaan meihin livenä, soitto vain niin sovitaan treffit!
t.Melissa ja Senni tehotytöt:)

18.12.2012 Tässä me nyt ollaan oltu minun siskon Melissan kanssa 6.12. lähtien Suomessa kotihoidossa. Kivaa on ollut, ainakin meillä.

Kakat ja pissat tehdään hyvin ulos ja sisällä ollessa 99% paperille. Ruoka maistuu, puruluut on pop. Taitaa hampaita olla menossa vaihtoon:) Kovia tyttöjä ollaan leikkimään ja ulkona viihdytään hyvin. Nukutaan yöt hyvin, mitä nyt välillä innostutaan me kakarat leikkimään keskenämme. Mutta ihan hiljaa juostaan mamman ja iskän yli ei ne edes huomaa.

Reippaita pentuja ollaan ja koirakaverikin olisi ihan kiva uudessa kodissa, mutta ei ihan pakko, kyllä me yksinkin viihdytään. Yksin oloa ollaan keskenämme harjoiteltu ja kaikki mennyt hienosti. Mitään pahaa ei olla tehty eikä olla edes itketty perään, mutta voi sitä riemua kun noi kaksi jalkaset saapuu kotiin. Nyt meidän hoitomamma jää meidän kanssa joululomalle, joten tervetuloa katsomaan meitä tänne Somerniemelle. Kotona ollaan mutta soita ensin, niin kerrotaan tarkempi osoite.
Terveisin: Senni ja Melissa, siskokset maalta

8.12.2012 Senni pikkuinen saapui Suomeen kotihoitoon 6.12 ja sopeutui saman tien taloon ja talon omiin 4 koiraan. Söi todella hyvin illalla ja muistutti hetken aikaa minipossua. Pihassa juoksivat omien kanssa melkein tunnin ja sitten ruoka ja nukkumaan. Aamuun saakka meni ihan hiljaa. Pissit tehty paperille kakka tuli paperin viereen, ulkona osaavat myös tehdä hätänsä hienosti. Kaulapantaa aletaan harjoittelemaan nyt viikonloppuna ja taluttamista. Senni on rauhallisempi, kuin Melissa. Siskonsa on vähän sellanen funtsaaja tyyppi, mutta lelut saa kyytiä ja muutenkin vauhtia riittää tytössä.

6.12.2012 Senni saapui kotihoitoon Somerniemelle, Somerolle.

4.12.2012 Senni on narttupentu Tallinnan tarhalla. Sennin perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja snautseria, joten tulevalla kodilla pitää olla kokemusta kyseisistä roduista. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Tulevan kodin pitää sitoutua kouluttamaan Senniä. Senni ja Melissa ovat sisaruksia.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.