Senna

Lisätty sivulle: 2008-07-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Senna
22.3.2009 Senna sai kodin Kauniaisista

***

Narttu, noin 1-1,5v.

27.12.2008 Pitkästä tarhalla olostaan huolimatta ei Senna ole menettänyt elämäniloaan. Se riemastuu aina nähdessään ihmisen ja on valmis koska vain lenkille tai leikkimään. Myös toisten koirien seura on Sennasta mahtavaa!

2.11.2008 lisätty Sennalle pari kuvaa

7.9.2008 Senna odottelee yhä omaa kotiaan. Tyttö on nyt steriloitu, mutta edes tikit eivät tunnu tytön vauhtia hidastavan.

11.8.2008 Senna on vauhtimimmi! Senna on energinen! Senna rakastaa ihmisiä ja nakkeja! Siinäpä Senna tiivistettynä. Sennan häkkiä lähestyessäni alkaa koko neitokainen heilua niin etten tiedä heiluttaako koira häntää vai häntä koiraa. Senna hypähtelee häkkiä vasten, istuu ja hypähtää uudestaan odottan kovasti huomiota.

Hihnan saa tytölle kuitenkin melko helposti kiinnitettyä ja lähdemme lenkille yhdessä ystäväni ja Daisin kanssa. Tarhalla nämä kaksi tyttöä tulevat toimeen keskenään mutta jatkoa ajatellen Sennalle parempi leikkikaveri olisi uros.
Hihnassa Sennan vauhdikas meno jatkuu. Se vetää hihnassa jonkinverran mutta on hyvin pideltävissä ja hallittavissa. Metsän hajut kiinnostavat tätä neitiä kovasti ja niitä se malttaa välillä jäädää haistelemaankin. Kaivan nakit esille ja kokeilen mitä Senna osaa. Neitokainen osaa istua käskystä, ainakin kun on nakkeja houkuttimena ;) Senna myös mielellään otti koppeja nakeilla.

Yhtäpaljon kuin nakkeja, rakastaa Senna ihmmisiä. Se kiehnää ja pyörii ja hyörii jotta se saisi rapsutuksia. Välillä se hypähtää minua vasten parempien rapsutusten toiveessa. Palatessamme tarhalle lenkin jälkeen alkaa Senna jo hiukan rauhoittua ja laitettuani sen takaisin häkkiin, malttaa neitokainen laittaa makuulle. Tulevalta omistajalta pitäisi löytyä halua touhuta ja/tai harrastella Sennan kanssa jotta sen energian saa suunnattua haluttuihin asioihin. Myöskään koirakoulu ei tekisi Sennalle lainkaan pahaa. Sennasta saa varmasti mukavan kaverin lenkeille ja kivan kaverin kainaloon rapsuteltavaksi.
Senna on n. 55-60cm korkea ja jykevähkö rakenteinen.

2.7.08:Senna saapui Haapsalun tarhalle läheisestä kylästä. Eräänä päivänä Senna oli vain ilmestynyt kylässä asuvan naisen pihaan ja jäänyt sinne. Nainen oli yrittänyt löytää Sennan omistajaa, mutta turhaan ja niin alkoi Sennan matka kodin hakijana. Löydettäessä oli Senna huonossa kunnossa. Se oli nälkiintynyt ja turkki oli kamala, mutta silti se oli iloinen ja luottavainen.

Nyt Senna on terve ja ruokakin maistuu neitokaiselle loistavasti. Senna on todella ystävällinen ja aina iloinen ilmestys. Neitokainen rakastaa muiden koirien kanssa leikkimistä, ikään ja sukupuoleen katsomatta joten esim. leikkisä uroskoira ei lainkaan olisi uudessa kodissa pahitteeksi :) Senna on leikkisä myös ihmisten kanssa ja tyttö nauttiikin hurjasti huomiosta.

Tuleva omistaja noutaa tyttösen Tallinnasta. Kulukorvaus Sennasta on 150€ joka sisältää kertaalleen rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Sennan mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.