Senja

Lisätty sivulle: 2013-09-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Senja
2/2014 Senja sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

21.4.2014 Kuvaterveisiä Senjalta.

3.3.2014 Tässä muutamia kuvia Senjasta Noormarkun kodissa. Hän on saanut muutamia satoja grammoja painoa lisää, mutta on vieläkin aika hoikka tyttö.

Syö hyvin ja nukkuu hyvin. Leikkii kovasti perintöleluilla, mutta ei ole ainakaan vielä oppinut niiden nimiä. Teemme kaksi lenkkiä päivittäin. Senja kyllä pyrkii vetämään aika tavalla varsinkin, jos lenkkitie on uusi.

En ole vielä jättänyt Senjaa yksin kuin kerran ja silloin oli koiruudelle paniikki iskenyt. Postilaatikolla voin käydä ilman Senjaa. Mutta eihän meidän yhteiseloa ole vielä kestänyt kuin kaksi viikkoa, joten toivossa eletään, että yksinolokin alkaa sujua.

Terveisin Leena ja Senja

***

Leikattu narttu, noin 1 v.

3.2.2014 Senja on maailman kiltein, juuri sopivan kokoinen kaunotar. Tulee toimeen lasten, toisten koirien, ihan kaikkien kanssa! Senjasta joudutaan raskain sydämmin luopumaan eroahdistuksen takia, joka ilmenee mm. perään haukkumisena ja tavaroiden tuhoamisena. Senjassa on paljon potentiaalia ja osaavissa käsissä täydellinen koira. Helppo kouluttaa ja oppii nopeasti. Rakastaa juoksemista ja ulkoilua ylipäänsä, sisätiloissa ikäisekseen (noin 1v) kuitenkin todella rauhallinen ja leppoisa. Ruoka maistuu vaikka sitä ei hoikasta varresta heti arvaisikaan.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on rokotuskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru rekisteröidään Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus 100 euroa.

***

10/2013 Senja sai oman kodin Vantaalta.

***

Steriloitu narttukoira, noin 10kk, kotihoidosssa Somerolla

2.10.2013 Olen ollut nyt täällä hoitopaikassa noin kaksi ja puoli viikkoa. Lihaa on tullut luiden päälle ja olen reipastunut aivan mahdottomasti. Uudet asiat vielä vähän jänskättää.

Olin kyläilemässä tuossa hetki sitten ja siellä oli 2 rekkujen kautta saanutta isoa koiraa ja yksi muuten vaan kodin saanut koira. Paikassa oli myös 2 poikaa joiden kanssa juostiin kilpaa pihalla. Sisälle kun mentiin siellä oli myös vauva, jota kävin haistelemassa nätisti. Toisen pojan kanssa katsottiin telkkaria sohvalla. Sovin siis myös lapsiperheeseen. Kova olen edelleen nukkumaan sängyssä ja tosi lähellä pitää olla. Remmissä kävelen hienosti ja sisäsiisti olen ollut täysin. Osaan myös pyytää ulos.

17.9.2013 Moi olen Senja ja olen mahdollisesti ajokoira-labradorimix. Mut haki toi hoitomamma 14.9. kotihoitoon tänne Somerniemelle. Olen vähän ujo, mutta kyllä mä tykkään kovasti kaikista. Talon pienin koira spk Foxy mua jännittää vähän. On tumma, mutta nuo kaksi tosi isoa vaaleaa ei jännitä niin paljoa. Ihmisille alistun myös kovin, mutta olen jo hieman reipastunut. Uudessa kodissa voisi olla reipas koira mulle kaveriksi ja oppaaksi elämän alkutaipaleella. Mua voi tulla tapaamaan tänne hoitopaikkaani, joten soitto vaan niin tavataan.

Syön hyvin vaikka olenkin aika laihan näköinen ja sisäsiisteys on kanssa hyvällä mallilla täällä, kun on mahdollisuus ulkoilla usein. Osaan puhua kovin ja ilmoitan kun mulla on pissa tai se isompi hätä, yleensä haukkumalla. Ja myös kun joku asia ei tapahdu mun mielestäni tarpeeksi nopealla tahdilla. Muuten olen tosi suloinen ja tykkään nukkua ihan lähellä ihmistä tai sitten vaikka ihan sylissäkin on kiva kölliä:) terkuin: Senja

13.9.2013 Senja on suomalainen kotia etsivä pentukoira, joka odotti itsekin pentuja. Senja on nyt steriloitu.

Kulukorvaus steriloidusta, rokotetusta ja mikrosirutetusta koirasta on 250 euroa.