Semolina (nyk. Semo)

Lisätty sivulle: 2012-08-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Semolina (nyk. Semo)
14.9.2012 Semolina sai kodin Mustiosta.

***

Kuulumisia kodista:

24.10.2012 Voi kun aikaa on kulunut, kyllä meidän Semolina on sellainen pieni kultapallo, aivan ihana. Semo pikkuinen on rauhallinen ja kiltti, joskus tulee esiin pennunelkeitä ja silloin kyllä vauhtia piisaa. Semohan on meidän kanssa pihalla vapaana, yksin ei olla uskallettu jättää kun tuntuu jonkinverran olevan viettiä metsänelukoihin. Kyllä oravat saa kyytiä jos pihalle eksyvät!! Semo ei turhia hauku, ilmoittaa kyllä jos vieraita on tulossa.

Eroahdistusta ei tunnu olevan, pienen hetken vinkuu oven takana mutta sitten menee sohvalle nukkumaan tai jää lattialle. Vaikka ei hän paljoa ole yksin ollutkaan, pisin aika taitaa olla 15min mutta kuitenkin halutaan totuttaa olemaan yksin. Ja voi sitä riemua kun tulen töistä tai jos Jukka on ollut
jossain, saamme molemmat yhtä iloisen vastaanoton. Sisäsiisti ollut alusta lähtien.

No hiukan ronkeli on ruokansa kanssa mutta vika on meidän, ollaan tarjottu vaihtoehtoja jos joku ei kelpaa, tiedetään ettei näin saisi tehdä. Paino alussa nousi jonkinverran, sitten putosi n.puoli kiloa ja nyt tasantunut 11 kiloon. Vaikuttaa sopivalta painolta, yli 12 kilon ei saisi mennä, ainakin tätä mieltä oli eläinlääkäri. Kävimme näytillä silloin kun ruoka ei oikein maistunut.

Semolina nukkuu vain osan yötä vieressä, heti kun sammuttaa valon niin yleensä hän lähtee sohvalle jatkamaan unia. Ehkäpä hänet on opetettu tähän?
Semolina on kyllä sosiaalinen, tutustuu vieraisiin häntä heiluen ja reippaasti. Kaksi miestä ovat olleet poikkeuksia, molemmat isokokoisia ja tummissa vaatteissa. Toinen oli enoni, hän liikkuu vähän kankeasti mutta ystävällinen ja koiraihmisiä ovat molemmat, heille Semolina murisi eikä mennyt heti tekemään tuttavuutta. Ja Semohan ei ole herkuilla lahjottavissa! SYDÄMELLISET KIITOKSEMME, KUN TUON PIENEN IHMEEN ELÄMÄÄMME JÄRJESTIT! Syysterveisin Tuija

18.9.2012 Semolinan haava on ihan siisti ja tosi lyhyt. Näyttäisi siltä, että on ollut sulavat tikit tai jos on laitettu tavallisilla niin hienosti on parantunut ei mitään jälkiä ompeleista. Kyllä pipana on mukava, tuntuisi että on ollut kotikoirana. Sohvalla lötköttelee mielellään ja sylissäkin viihtyy. No rapsutuksista tottakai tykkää ja huomiosta muutenkin!! Meidän “RINSESSA” on kyllä keskipisteenä.

Eilen ajeltiin autolla vielä, että toinen meistä oli takapenkillä hänen kanssaan. Tänään käytiin Lohjalla ja Semolina oli takana eli on koiraverkko edessä ettei pääse hyppäämään takapenkille. Hienosti meni, ei vinkunut, eikä raapinut. Kyllä me mietittiin, että pidetäänkö takapenkillä valjaissa mutta päädyttiin tähän ratkaisuun.

Tarpeensa tehnyt koko aikana ulos, ei edes yritystä sisälle, ja jos niin kävisi sen ymmärtäisi kyllä. Pöydästä ei kerjää mitään ja nyt kun ollaan tultu tutummiksi niin yhteisiä leikkejäkin on löytynyt. Ja kyllä leikkii yksin sellaisia pennun juttuja. Lauantaina lähdetään Äkäslompoloon(Ylläs),se on pitkä
matka, n.12tuntia kestää, mutta me pysähdymme usein. Meillä ei ole mihinkään
kiire, Pikkuisen ehdoilla mennään. Terveisiä meiltä kaikilta!! Tuija

15.9.2012 Voi miten ihana pikkunen on ja tosiaan vielä sirompi ja pienempi kuin mitä kuvista voisi päätellä. Oltiin illalla siinä klo 23:n aikaan kotona. Koko matkan istui sylissä tyytyväisenä, kotona haisutteli paikkoja ja söi broileria+ riisiä. Sänkyyn tuli nukkumaan mutta ei ollut koko yötä vaan meni lattialle jatkamaan unia. Nukkui hyvin ja aamulla tuli vieren.

Pissalla on käyty ulkona, ei ole sisälle tehnyt mitään tarpeitaan. Minkäänlaista ääntä ei ole päästänyt, ei vinkunut, eikä haukkunut, mutta ollaan oltu vasta vähän aikaa yhdessä. Ihana on, me Jukan kanssa katellaan pientä ihmettä pää kallellaan!!

***

Narttu, noin 1v.

12.8.2012 Semolina on 1-vuotias kilttiluonteinen, pienikokoinen narttukoira Kohtla-Järven tarhalla.

Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnan tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.