Semmu

2007 (arvioitu)

Alkuperä: Viro

15.11.2017 Semmusta tuli enkeli.

21.04.2017 Lempeä Semmu tervehtii häntä heiluen tarhalle tulleet vierailijat. Tämä komistus se vain odottaa kuukausi toisen jälkeen omaa kotia. Semmulla tulee kohta kolme vuotta tarhaelämää täyteen

07.11.2016
Semmu se vain odottelee omaa kotia löytyväksi. Semmu on ollut kuntokuurilla ja poitsu onkin komeasti hoikentunut ja on todella reipas lenkillä. Askel ei tunnu painavan paksussa lumihangessakaan. Semmu tuttuun tapaansa yrittää kiinnittää huomion itseensä tarhalle saavuttaessa ja onkin innoissaan, kun huomaa pääsevänsä heti ensimmäisenä lenkille. Semmun kanssa tehdäänkin pitkä lenkki lumisessa maisemassa ja paksussa hangessa on hyvä tehdä hiukan namin etsintä tehtäviäkin pojalle, jotta se pääsee käyttämään nenäänsä. Toivotaan, että Semmua tänä talvena onnistaisi ja Semmu pääsisi vihdoista viimein omaan kotiin.

05.07.2016 Semmulle lisätty ulkoiluvideo.

18.05.2016
Semmu pääsi reippaiden tarhamatkalaisten kanssa ulkoilemaan ja papalla olikin hymy korvissa! Semmu kaipailee yhä sitä omaa kissatonta kotia, mieluiten ainoana koirana. Omakotitalo rauhallisella alueella olisi Semmulle sopivin. Semmu on melkein sokea, joten uuden kodin tulisi olla valmis totuttamaan ja opettamaan Semmu kulkemaan uudessa kodissa ja sen ympäristössä.

04.02.2016
Semmu otti tarhamatkaajat viikonloppuna riemuiten vastaan! Papparaiselle lisätty uusia kuvia.

21.12.2015
Semmu on ystävällinen pappakoira Virumaan tarhalla, joka on jo yli vuoden päivät odotellut omaa kotia löytyväksi. Pitkästä tarha-ajasta huolimatta Semmu tulee aina iloisesti häntä heiluen tervehtimään tulijaa. Semmun näkökyky on heikko, mutta se ei papparaisen menoa haittaa. Ulkoilemaan Semmu lähtee oikein mielllään ja askellus on pojalla vielä reipas. Semmu toivoisi vielä pääsevänsä nauttimaan eläkepäivistä kodin lämpöön.