Selver (nyk. Viivi)

Lisätty sivulle: 2008-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Selver (nyk. Viivi)
1.2.2009 Selver sai kodin Nokialta

***

Kuulumisia kodista:

18.4.2009 Tyttö voi hyvin, on kasvanut kovasti ja kotiutunut hirmu hyvin! Sisäsiistiksi Viivi oppi jo parin viikon jälkeen, mikä oli tietysti hienoa =) Nelivuotiaan Väiskiherran kanssa Viivi tulee erinomaisesti juttuun, painivat ja leikkivät keskenään lähes vuorokauden ympäri! Hellyyttä ja huomiota tyttö halajaa jatkuvasti, tälläkin hetkellä nököttää tuossa vieressä rapsutuksia odotellen, aivan loistopakkaus! Niin, ja se vetäminen ja sinkoilu ulkoillessa on pikkuhiljaa ruvennut vähenemään, kovan opettelun tulosta. Viivin kanssa on kaikki sujunut oikein hyvin, ja olemme olleet oikein tyytyväisiä uuteen perheenjäseneemme. Joten kiitos tuhannesti tästä =)

Kuvia emme ole vielä saaneet aikaiseksi laitettua koneelle, mutta heti kun sen teemme, niin varmalla lähetän teille! Toivottavasti tästä viestistä kävi ilmi se, että olemme aivan hullaantuneita meidän pikku prinsessaan ja luulenpa, että prinsessakin meihin =) Käytin muuten Viiviä siellä eläinlääkärissä silmärähmän takia ja saimme hoidettua silmät kuntoon! Kehuipa muuten lääkärikin Viiviä oikein luottavaiseksi ja kiltiksi koiraksi =) Tiina

***

Steriloitu narttukoira, noin 6-7kk

20.12.2008 Tämä kaunis ja ihastuttava koira olisi ansainnut arvokkaamman nimen, sillä Selver on saanut nimensä Virolaisen elintarvikeliikkeen mukaan jonka pihalta Selver on löytynyt juoksentelemasta. Otan tytön pois häkistään ja lähdemme kävelylle. Selver ei hätkähdä vastaantulevia autoja ja muutenkin kaikki on tytön mielestä vaan niin ihanaa. Selver poukkoilee pitkin pientareita innoissaan ja hihnakäyttäytymistä tälle tytölle on siis vielä opetettava :) Selver tuntuu rakastavan kaikkea ja kaikkia ja myös osoittaa sen.

Kuljemme samaa matkaa myöskin sivuillamme kotia etsivän Liblikkaan kanssa ja nartut tulevat hyvin toimeen. Selver etsii kotia jossa sitoudutaan opettamaan tytölle hihnakäyttäytymistä ja perustottelevaisuutta. Tyttö etsii myös aktiivista kotia sillä pelkäksi sohvaperunaksi Selveristä tuskin on. Selver on nyt n. 55-60 cm korkea solakka tyttö.

Koira luovutetaan uuteen kotiin mikrosirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 150 euroa.