Seija

Lisätty sivulle: 2009-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Seija
7.2.2010 Seija sai kodin Kirkkonummelta

***

Narttupentu, synt. 11.9.2009

15.12.2009 Seija on yksi tarhalle tuoduista pennuista. Sen emä on 50cm villakoiramiksaus ja isänä pennuilla on n. 60cm susikoirasekoitus. Seija on pentueen suurin ja vekkulein pentu. Se ei välttämättä ole ensimmäisenä huomiota hakemassa, mutta kun se saapuu paikalle, varmistaa Seija että hänet huomataan. Seijaa mielestäni kuvaa kaikkein parhaiten sana ponteva. Seija viihtyi näistä pennuista myös sylissä kaikkein parhaiten. Seijan mielestä tuntui olevan todella hauskaa katsella maailmaa korkeuksista ja siinä sivussa nuolla allekirjoittaneen naamaa ja purra nappia.

Seijasta kasvaa aikuisena isohko (mahdollisesti n. 60cm) neitokainen. Seijan tulevassa kodissa pitää löytyä kiinnostusta neitokaisen kasvattamiseen ja kouluttamiseen, jotta tytöstä kasvaa kunnon koirakansalainen.

Seija luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Seijan Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Seijaa suoraan tarhalta.
Kulukorvaus 150 euroa