Seffi

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Seffi
07/2005 Seffi sai kodin Suomesta.

***

Kuulumisia kodista:

07/2005 Seffi saapui Suomeen Minnan mukana n.5kk ikäisenä 3.7.05 sunnuntaina. Seffi oli tosi suloinen, nuoli ja heilutteli häntää. Kotia tullessamme totuttelimme 1v. Romeo-kissaamme Seffiin, Seffihän oli Kaire-kasvattajansa luona tottunut Virossa kissoihin. Ja tämän huomasi, Seffi ikäänkuin tajusi mitä tehdä; se vain makasi rauhallisena ja odotti että Romeo lähestyy pikkuhiljaa Seffin luokse ja tunnin kuluttuaha nämä jo makasivat metrin päästä toisistaan. Ensimmäisenä yönä Seffi nukkui sänkymme alla, ja tämän jälkeen Seffi on nukkunutkin aina vieressämme kuin kunnioittaen sitä että löysi vakituissen kodin luonnon läheltä. Päivät ovat vierineet, Seffi kasvaa kasvamistaan ja oppii uusia asioita. Jopa leikki Romeo-kissan kanssa välillä luonnistuu. Seffistä kasvaa selvästi erittäin fiksu ja iso koira.
Terveisin Pauli & Minna.

***

Urospentu, noin 4kk

Seffi on arviolta 4kk ikäinen urospentu (hampaat eivät ole vielä vaihtuneet), joka on ilmeisesti tuotu tarhalle kodista. Seffi on tällä hetkellä kotihoidossa Tallinnassa ja kotihoitajan toiveesta uuden omistajan tulee mennä itse tutustumaan Seffiin. Seffi on hyvin luottavainen ja ihmisrakas pentu, se hakee hienosti turvaa ihmisestä ja leimautuu todella nopeasti. Jo 15 minuutin yhdessäolon jälkeen se vinkui perään, jos katosin näköpiiristä ja aina mennessäni sen häkin ohitse, se yritti kiinnittää huomioni. Seffistä kasvaa arviolta ainakin keskikokoinen ja rotuna on ainakin saksanpaimenkoiraa, joten Seffi tarvitsee johdonmukaisen koulutuksen.

Seffi on jo tottunut pantaan ja hihnaan, vaikka hihnassa kulkeminen onkin luonnollisesti pentumaisen poukkoilevaa. Se osasi leikkiä todella hienosti Reppulin kanssa, joka on suunnilleen saman kokoinen kuin Seffi. Poika saa myös liikuttavia hellyysvajauskohtauksia kesken lenkin, se saattaa jäädä istumaan ja on ikionnellinen silityksistä. Aivan ongelmatonta Seffin elämä ei ole varmaankaan ollut: se saattaa pelästyä pään päälle tulevaa kättä ja painautuu maahan aivan liikkumattomaksi. Seffillä on ollut tarhalla ripulia, mutta lauantaina 4.6. tilanne oli jo varsin normaali. Seffin hyväkuntoisen oloinen pentu, sen turkki on kiiltävä ja lihakset jo hyvin kehittyneet. Seffi pääsee kotihoitoon Tallinnaan.