Sasse

Lisätty sivulle: 2009-09-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sasse
12.12.2009 Sasse sai kodin Helsingistä

***

Uros, noin 2v.

9.9.2009 Sasse katselee meitä häkistään häntä heiluen, se on samassa häkissä sivuillamme kotia etsivän Nila-koiran kanssa. Ensimmäinen adjektiivi joka tulee mieleen Sassea kuvaillessani on noutajamainen. Se muistuttaa sekä ulkonäöllisesti että luonteensa puolesta labradorinnoutajaa. Ihastun sen avoimeen vastaanottoon, kun menen häkkiin. Otamme molemmat koirat mukaamme lenkille ja Sasse nostaa jalkaansa merkaillen kuin paraskin Äijä koira. Vauhtia pojalla riittää hihnassa, mutta malttaa se jäädä välillä haistelemaankin. Sasse on noin 50-55cm korkea ja ikää sillä on varmaankin vajaa kaksi vuotta.

Opettelemme pojan kanssa istumista ja se oppii sen yllättävän nopeasti. Samoin se etsii namit tarkasti ruohikosta taitavasti nenäänsä käyttäen. Se tykkäisi varmasti uudessa kodissa odottavasta narttukoirasta, se osasi olla todella nätisti myös vanhemman Nila nartun kanssa. Poika ei haukkunut, vaikka konsertti viereisissä häkeissä olikin ajoittain melkoinen.

Tästä pojasta saa kivan koiran arkeen ja harrastuksiin, kun opettaa pojalle perusasiat ja elämän aakkoset.

Sasse luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.