Sanny

Lisätty sivulle: 2007-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sanny
05/2008 Sanny sai oman kodin Kirkkonummelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.8.2009 Sannyhan se meille tuli toivoton tohelo ja lauman kasassa pitäjä. Ensimmäiset juoksut takana ja piti itsensä todella siistinä. Sanny on kova vesipeto, ei kaihda suihkua eli jos on yksinäistä suihkussa niin seuraa saa heti. Rakastaa uimista, mutta kärsii veneessä matkapahoinvoinnista.

***

Narttu, synt. 12/2007

3.5.2008 Sanny odottelee omaa kotia Ulvilassa. Sanny on energinen, touhukas pentu, kiintynyt kovasti hoitajaansa ja saattaa sitten pitää vähän ääntä yksin jäädessään.

Parhaiten Sannylle sopisi koti omakotitalosta. Sannyyn voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

13.4.2008 Sannyn varaus peruuntui.

19.2.2008 Sanny on valmis omaan kotiin 7 viikon kuluttua, kun rabiesrokotuksen varoaika on tullut täyteen (pennut rokotetaan vasta 3 kk:n iässä). Sally ja Sanny ovat todennäköisesti saksanpaimenkoirasekoituksia ja tulevat aikuisena olemaan suurinpiirtein saksanpaimenkoiran kokoisia.

28.12.2007 Sally ja siskonsa Sanny löydettiin Haapsalusta pensaikosta läheltä valtatietä. Todennäköisesti ne oli heitetty sinne koska ovat tyttöpentuja, ja niiden kodinsaantimahdollisuus on Virossa huonompi :(. Sally on ruskeakirjava ja Sanny musta.

Tytöistä kasvaa isohkoja, tarkempaa tietoa tässä vaiheessa vielä ei ole. Tällä hetkellä pennut ovat ihan pieniä, ja ne ovatkin valmiita lähtemään Suomeen n. 2 kk:n kuluttua, mikäli omaa kotia ei Virosta löydy.