Sännu

Lisätty sivulle: 2016-03-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sännu
30.03.2016 Sännu sai kodin Nakkilasta Bernin kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.05.2016 Sannu on tottunut minuun ja minun tapoihini aika hyvin, tuntuu tietävän mitä tehdään seuraavaksi. Lenkillä hakee turvaa Barista. Vieraita näykkii, vaikka ekaksi itse menee hakemaan huomiota. Kidi-kissasta ei välitä yhtään. Ensimmäisten päivien jälkeen on juossut häntä heiluen minun luo, kun olen tullut kotiin. Osaa syödä myös vatsan täyteen, kun on ruoka-aika. Matkii joissakin asioissa Baria. Pikku hiljaa opitaan asioita ja luottamusta.

Sannun ja Barin yhteiselo ja tutustuminen on sujunut hyvin! Koirat ovat nykyään samassa tilassa myös silloin, kun ovat kahdestaan. Sannusta on tullut paljon rohkeampi kotona. Lenkillä hakee aina turvaa Barista, jos Bari ei ole mukana, Sannu on arempi. Sannu on hieman saanut painoa lisää ja turkkikin näyttää jo hieman paremmalta. Sannu taitaa olla yhden ihmisen koira. Antaa minun jo tehdä hoitotoimenpiteet aika hyvin. Sannu matkii Baria ja oppii sillä tavalla, ettei ole mitä pelättävää. Sannu oppii koko ajan uutta, mutta kamera on edelleen pelottava kapistus.

***

Leikattu narttu, noin 10v.

22.03.2016 Kuulumisia kotihoidosta: Terveiset Sännun (nyk. Sannu) kotihoidosta Espoosta!

Sannu on suloinen ja rauhallinen vanha koira. Aika arka, tarvitsee aikaa sopeutua, mutta kiintyy perheeseensä. Sannulle pitää antaa aikaa ja tehdä tutustuminen sen omilla ehdoilla. Jos Sannu tuntee itsensä uhatuksi saattaa se näykkäistä. Siksi se tarvitsee osaavan, rauhallisen ja kärsivällisen kodin.
Sannu osaa olla nätisti yksin kotona paikkoja tuhoamatta, huomaa että se on ennenkin asunut kerrostalossa. Ei reagoi kerrostalon ääniin ja haukkuu vain jonkun sisään tullessa että näyttää vahtiviettiä löytyvän. Sannu tulee mielellään vierelle istumaan ja kättä nuolemaan rapsutusten toivossa. Sannu rakastaa rapsutuksia niinkuin myös lenkkeilyä. Sannu lähtee aina innoissaan ulos. Lenkeillä kävelee nätisti hihnassa ja ohittaa hienosti kaikki pyöräilijät ja jalankulkijat, koirista vain on kiinnostunut. Kaikkien koirien kanssa ei ole tullut toimeen. Autot eivätkä mitkään muutkaan sitä lenkeillä häiritse.
Sannulla on peruskotikoiran taidot hallussa, osaa tehdä tarpeensa ulos. Muutamia vahinkoja on kyllä sisälle tullut, voinut toki jännityksestä johtua. On osannut kuitenkin tehdä tarpeensa hienosti sanomalehdille. Kuuntelee hyvin sanaa ei ja on muutenkin tottelevainen. Osaa muutamia peruskäskyjä. Sannu on hyvin motivoitavissa nameilla.

16.03.2016 Sännu matkusti kotihoitoon Suomeen.

Pienikokoinen Sännu joutui tarhalle omistajan jouduttua sairaalaan ja Sännu etsii nyt uutta rauhallista eläkekotia.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 100 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.