Samu (nyk. Ransu), Stiinan pentu

Lisätty sivulle: 2010-08-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Samu (nyk. Ransu), Stiinan pentu
28.8.2010 Samu sai kodin Riihimäeltä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2019 Malla ja Samu ovat saaneet marraskuussa pikkusiskon ja elämä sujuu mukavasti.

11.9.2017 Tässä terkkuja pikkukakkosilta (Ransu ent.Samu ja Malla) kaksi viikkoa sitten loppuneelta kesätourneelta. Paljon uitiin, riehuttiin ja mekastettiin. Vikassa kuvassa isoveikka vahtii kakkosia Hyrynsalmella. Kohta taas mennään vaunulla pieni kierros Itä-Suomeen. Ja tyypit tykkää… Mukavaa alkusyksyä kaikille rekuille ja kateille!

27.8.2015 Kuvaterveisiä Ransulta! Kuvissa uuden kaverinsa Mallan kanssa.

28.4.2013 Hei, terveiset Ransulta Riihimäeltä. On pitänyt jo pidemmän aikaa laittaa pari tuoretta kuvaa ihkuihanasta pojastamme. Tässä ne nyt vihdoinkin tulevat.

Ransu on edelleenkin sellainen pikku vesseli, joka tykkää mutustella äipän ja iskän varpaita. Suurin idoli Ransulle maan päällä on meidän vanhempi poikakoiramme Romeo. Kolmas koiramme Ruska yrittää sitten pitää järjestystä yllä, kun nuo kaksi pojanviikaria välillä villiintyvät.

Kissoihin Ransu tottui heti pennusta ja nykyään on niin hauskaa seurata, kun Ransu ja nuorimmainen kissamme Roosa ottavat välistä kunnon painimatsin. Roosa istuu hajareisin Ransun niskan päällä ja puree korvasta. Mutta kaikki ottelut käydään hyvässä hengessä ilman isompia vaurioita.

Koska Romeossa on labradorinnoutajaa ja tykkää kovasti uimisesta, myös Ransusta on keyhkeytynyt oikea vesipeto. Tällä hetkellä eletäänkin sitä ajankohtaa, jolloin lenkeillä ollessamme saan kaksin käsin pitää pojat poissa kaikista isommista vesi/mutalammikoista. Onneksi kohta saapuvat taas uimakelit. Harmillista vaan, että ympäristössä on niin harvoja uimapaikkoja koirille. Asuntovaunuretkillä yritetään sitten kyllä parkkeerata sellaisiin paikkoihin, joista löytyy mahdollisuudet täysin rinnoin peuhata vedessä.

Muutenkin kaikki eläimet meillä ovat tottuneita matkalijoita eikä Ransu ole
poikkeus. Autossa on hirmu kiva matkustaa :) Ransu ja muu karvakorvajengi toivottavat kaikille oikein mukavaa kesää!

***

Urospentu, synt. 5.7.2010

7.8.2010 Samu on kiltti ja leikkisä koltiainen, tosin varpaiden pureminen on kivaa. Energinen söpö poika. Samu luovutetaan useaan kertaan madotettuna, eläinlääkärin tarkastamana ja sirutettuna. Painoarvio n. 15-18 kgLuovutus alkaa 27.8.2010, kulukorvaus 200 €.