Samantha (nyk. Veera)

Lisätty sivulle: 2007-02-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Samantha (nyk. Veera)
2.8.2007 Samantha sai uuden kodin Keravalta

***

Kuulumisia kodista:

10.11.2009 Ihan loistavasti on menny, jouluna tulee Veeralla (Vennulla, Vempalla :) ) 3 vuotta mittariin. On kyllä tyttö rauhoittunut niistä ajoista kun meille tuli. Ensimmäinen vuosi tai puolitoista oli aikaa kun kuudet kengät, saman verran kukkia, vuosikerta moottoripyörälehtiä jne. “muotoiltiin” uudelleen. Olihan se muutos varmaan koiralle tosi iso.

Alkuajan syömisongelmatkin hävisivät kun oppi luottamaan täysin meihin, ei tarvii enää syödä ruokaa hotkimalla. Veeran tullessa meille hiukan mietitytti se asia että miten toi toinen koira (Vilma 11v.) suhtautuisi tulokkaaseen. Taisi mennä kuukausi tai kaks kun Vilma oli välinpitämätön, ehkä vähän sivuun vetäytyvä Veeraa kohtaan mutta sitten aivan yllättäen alkoi leikit ja painit.

Veera on todella eloisa ja mahtava koira, tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, sekä ihmisten että muiden koirien. Virtaa kyllä riittäisi vielä parille duracell-pupullekin. Ruoka maistuu edelleen hyvin ja terveyden kanssa ei ole ollu mitään ongelmia. Ainoa ylimääräinen käynti lääkärillä oli kun iso puutikku oli uponnu hampaiden väliin kitalakeen.

***

Narttukoira

22.7.2007 Samantha hakee uutta kotia perheen elämäntilanteen muutoksen johdosta. Tyttö on kotihoidossa Paimiossa. Koiruli tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Todella kaunis ja iloinen kiltti tyttö. Ruokahalu on mahtava eikä nenu kauaakaan purkissa ole kun ruoka on syöty. Korkeus n. 50-55 cm, paino n. 20 kg, tosin vielä kasvaakin.

***

3/2007 Samantha sai kodin Liedosta

***

Narttupentu, 2 kk

Samantha on kahden kuukauden ikäinen saksanpaimenkoiramix joka on hoitokodissa Turussa. Shakira, Samantha, Sting ja Sammy ovat sisaruksia. Samantha on kotihoitajan mukaan leikkisä ja ihmisrakas pentu, joka on ollut hoitoon mentyään lähes sisäsiisti kuten sisaruksensakin.

Samantha etsii omaa osaavaa kotia, jossa on aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä koirista, koska mahdollisesti pennussa voi olla osa laumanvartijarotua.

Samantha on ihana pitkakoipelopentu jolla on joko meno tai uni päällä. Tekee mielellään kaikki hädät ulos jos vain ehtii. Painii vanhemman narttukoiran kanssa ja on aika rohkea kaveri, haastaa corgiamme leikkiin hyppimällä ja riekkumalla. Oppinut jo sentään välillä jättämään lastenlikkakaverinsa rauhaan. Ruoka maistuu myös ja ruokaan lisätty öljyä, koska iho on pienellä kuivunut.

Yritimme ensimmäisenä yönä rajata pennun oleilua kylppäriin, mutta melkomoisen ulvonnan jälkeen luovutimme. Nyt nukkuu yöt kiltisti omassa pedissään makuuhuoneessa ja kävi eilen ensimmäisellä hihnalenkillään.Lähti mielellään matkaan, mutta ei oikein ymmärtänyt miksi kaikki hajuja ei voinut ikuisiksi ajoiksi jäädä haistelemaan.

Samanthasta kasvaa todennäköisesti pitkäkoipinen kaunotar, muttei ehkä kovin massiivinen. Samanthan emo on hiukan saksanpaimenkoiraa kevyempi pystykorvainen Haapsalun tyttö. Samantha kasvaa silmissä, varmaan sentin päivässä.