Samantha

Lisätty sivulle: 2010-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Samantha
3.10.2013 Samantha on sopeutunut kerrostaloelämään ja jää nykyiseen kotiinsa asumaan.

***

Steriloitu narttukoira, noin 8-9 v.

25.8.2013 Samantha etsii uutta kotia, koska kerrostalo asuminen on tytölle vähän stressaavaa. Haukkuu herkästi aamuyön ääniä. Samantha on luonteeltaan hyvin kiltti ja kuuliainen muuten.

Samanthalle etsitäänkin nyt sitä todellista loppuelämän kotia omakotitalosta tai maalta.

Kulukorvaus uudelleen sijoitetusta koirasta on 100 € ja siitä tehdään luovutussopimus Rekku Rescuen kanssa.

***

11.8.2013 Samantha sai uuden kodin Tampereelta.

***

7.8.2013 Samantha etsii uutta kotia omistajaperheessä puhjenneen allergian vuoksi.

Omistajan kertomaa:

Arviolta 8-9 vuotias pienikokoinen Samantha tyttönen. Painaa n. 10 kg. Ei tunnu ikäiseltään koiralta, sillä on erittäin virkeä ja aktiivinen tyttö. Ikä onkin vain arvio.

Luonteeltaan iloinen, rauhallinen ja ystävällinen. Nauttii kovasti huomiosta ja rapsutuksista. Ilmoittaa vieraiden tulosta haukkumalla, mutta on heti ystävällinen ja kiltti vieraille ja kaipaa heiltäkin rapsutuksia. Muutoin ei hauku ollenkaan ja sopii niin kerrostaloon kuin rivitaloonkin. Iloinen hännänheiluttaja kun tullaan jostakin takaisin kotiin.

Osaa kävellä nätisti hihnassa, osaa istua odottamaan ruokaa, hihnan kiinnittämistä, sekä oven avaamista. Erittäin rauhallinen hihnassa kävelijä. Autoista ja pyöräilijöistä ei välitä, mutta vaihdettava tien toiselle puolelle jos tulee muita koiria vastaan.

Samantha ei sovi kotiin jossa on muita koiria tai kissoja, koska ei nähtävästi tule ollenkaan toimeen muiden koirien eikä kissojen kanssa. Rakastaa lenkkeilyä, niin lyhyitä kuin pitkiäkin lenkkejä, mutta saattaa haukkua vastaantuleville koirille kävelyllä. Joskus nousee takajaloilleen valjaita vasten ja haukkuu, joskus murisee ja vetää. Tilanteen mentyä ohi on taas rauhallinen ja kiltti lenkkeilijä niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ihan kaikille koirille ei tätä tee ja osaa tällöin ohittaa toisen koiran rauhallisesti.

Kodissa voi olla vanhempia lapsia, mutta ei pienten lasten perheeseen. Varmuuden vuoksi koska saattaa yrittää tosin todella harvoin, näykätä kädestä, lapsen yrittäessä silittää. Aikuisille ei tee tätä koskaan.

Kaikinpuolin virkeä, aktiivinen, hyväluonteinen ja ystävällinen seurakoira. Samantha asuu Huittisissa ja Samanthaan voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

Kulukorvaus uudelleen sijoitetusta koirasta on 100 € ja siitä tehdään luovutussopimus Rekku Rescuen kanssa.

***

15.1.2011 Samantha sai kodin Huittisista.

***

Steriloitu narttukoira, noin 5-6v.

28.12.2010 Samatha on pienikokoinen, rauhallinen ja hyväluonteinen tyttökoira Raplassa. Pitää lapsista.

Samantha luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan tyttöä suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus Samanthasta on 250 euroa.