Salomon

Lisätty sivulle: 2007-04-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Salomon
30.5.2007 Salomon sai kodin Helsingistä.

***

Uros, noin 7v.

26.4.2007 Salomon katseli tarkkaavaisesti häkkinsä rakosesta ja lähti tyytyväisenä mukanamme lenkille.

Salomon käveli hihnassa rauhallisesti vetämättä, ja ei hermostunut vaikka energinen Jade kävi välillä hötkyilemässä sen luona. :)

Leikkiaitauksessa tämä ihastuttava vanhus riensi yllättävänkin ripeään tahtiin ontuvan etujalkansa kanssa, ja sen silmiin tuli ihan erilaista pilkettä näkyviin. Varsinkin siinä vaiheessa, kun se löysi hiekan seasta makoisan luun. :)

Salomon on ystävällinen vanha herra, joka etsii jo kiireesti eläkeläiskotia jossa se saisi rauhassa nauttia ihmisen läheisyydestä ja huolenpidosta.

16.4.2007 Salomon, reg nro 5239,on noin 7 vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 22.3.

Salomonin toivat tarhalle venäläiset pojat, jotka kertoivat että Salomon oli jo puolisen vuotta asunut heidän talonsa edustalla. Pojat olivat Salomonia ruokkineet ja pitäneet hänestä huolta, mutta nyt pojat muuttavat joten Salomon tuotiin tarhalle. Venäläinen nainen kävi tarhalla katsomassa Salomonia, kertoi että tietää oikean omistajan, ja olisi vienyt koiran mennessään. Mutta kun tuli puhe hoitomaksusta nainen lähti pois sanoen lähettävänsä omistajan hakemaan Salomonin. Tapahtumasta on kuitenkin jo viikon verran, eikä Salomonia olla vieläkään kaivattu takaisin kotiin.

Salomon on vähän vanhempi herrasmies. Ikäarvio on 7 vuotta. Salomon on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen. Herra innostui myös vähän väliä pussailemaan naamaani, varsinkin, jos oli saanut makkaraa tai rapsutuksia. Salomon ontuu vasenta etujalkaa jonkin verran, joten lääkärintarkastus olisi pojalle tarpeellinen. Tämä herttainen herra olisi vailla eläkekotia.

Tuleva omistaja hakee Salomonin Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Salomonista on 100 €. Salomon on jo valmis matkustamaan uuteen kotiin.