Sally

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sally
22.9.2012 Sally sai kodin Vantaalta.

***

11.2.2013 Lauantaina 9.2.2013 suuntasin auton nokan kohti Vantaata ja se kyllä kannatti. Minua oli vastassa sellanen saksanpaimenkoira, että voi pojat ja tytöt. Jos olisi tullut minua vastaan kadulla en olisi kyllä ikinä tunnistanut samaksi Sallyksi jonka piippaus sai sydämeni pysähtymään Rakveren tarhalla käydessäni. Kiire oli jo pois, mutta minua ei saanut starttaamaan autoa ennen kuin olin käynyt katsomassa mikä ja kuka siellä piippaa niin surkeasti. Löysin sitten Sallyn joka ei vielä onneksi ollut ehtinyt olemaan kauaa tarhalla. Eikun kuvaamaan ja tyttöön tutustumaan ja sitten kysymään lupaa saanko laittaa sen kotia etsiviin. Lupa tuli ja ei mennyt kauaa kun se oikea soitto tuli ja niin tarina sai mahtavan lopun.

Sallylla on ollut pientä korvatulehdusta, muuten ok terveys. Mahtava säheltäjä. Tuli niin ihanat fiilikset kun tyttö piippaili ja tutki käsilaukkuni sisältöä samalla kun joimme kahvia ja ihastelin todella kaunista tyttöä.

Hyvä vahti on. Huoltomiehet kuulemma korjaavat kerralla asiat kuntoon etteivät vaan joudu toiste Sallyn vahdittavaksi. Miehiä siis ei oikein sulata. Remmi rähjäystä on ilmennyt, mutta kursseille on emäntä jo Sallyn ilmoittanut, jotta sekin asia saadan korjattua. Kurssit alkavat 20.2.2013.

Voi että taas jaksaa tehdä tätä hommaa. Pitää koiria hoidossa. Hakea niitä Virosta kun pääsee välillä tutustumaan jo kodin saaneisiin koiriin.

Pusut ja halit Sallylle ja suuret kiitokset emännälle että sain poiketa luonanne t.Katarina

***

Steriloitu narttukoira, noin 5v.

10.8.2012 Sally on noin 5-vuotias sakumix narttu Rakveren tarhalla. Sally oli hyvin laiha tullessaan tarhalle, mutta on toipumaan päin. Sally on ystävällinen ja kaipaa ihmisen läheisyyttä. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Sally tulee myös toimeen lasten kanssa. Ei suositella kuitenkaan aivan pienten lasten perheeseen. Tulevalla kodilla on hyvä olla kokemusta palveluskoirista. Sally tarvitsee rakkautta ja rajoja. Sally on tuotu tarhalle 6.7.2012.

Sally luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250 euroa.