Saku

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Vauhdikas Saku kaipaa omaa lenkittäjää

30.07.2020 Ystävällinen Saku etsii uutta kotia. Saku on terrierimix poika joka ottaa vieraat vastaan innoissaan, tulee mielellään ihan syliin asti jos vaan mahdollisuus on. Toisia koiria Saku mieluiten välttelee, sietää kyllä lähellä mutta ei hakeudu toisten seuraan. Asunut aiemmin ystävänsä Ginin kanssa mutta Ginin dominoivan käytöksen vuoksi Sakun olisi varmasti parempi olla ainoana eläimenä. Kissoista Saku ei tykkää vaan mielellään jahtaa rähinän kera. On tottunut kouluikäisiin lapsiin. Saku kävelee hihnassa erittäin reippaasti, hieman vetäen mutta on hyvin hallittavissa. Yksinjäädessään Saku haukkuu ja saattaa ulvoa perään ainakin hetken, joten tulevan omistajan tulee sitoutua koulutukseen jotta yksinolo ei olisi pojalle niin epämiellyttävää. Parhaiten Sakulle sopisi koti jossa ollaan paljon kotosalla ja mielellään joko rivi-tai omakotitalosta. On sisäsiisti eikä ole tehnyt mitään tuhotöitä yksinollessaan. Autolla matkustaminen on innokas tapahtuma ja poika onkin ensimmäisenä hyppäämässä kyytiin. Saku on sijaiskodissa Pukkilassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta pojalla on n.45cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.