Saga

Lisätty sivulle: 2007-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Saga
28.9.2007 Saga sai kodin Korpikoskelta

***

Kuulumisia kodista:

8.12.2008 Ollaan päästy nyt mukavaan alkuun agilityssä ja tyttö on oppinut kuuntelemaan ja ottamaan kontaktia ihan hienosti. Hallissa oli sen verran hämärää, ettei vauhtikuvia saatu. Sitten kaksi kuvaa kesältä. Juhannusneidot- kuva, jossa Sagan tomeruus tulee esiin ja marjapensaskuva, missä tyttö on niin herkkä. Vaikka neiti on kovin kiihkeä ja joskus ihan mahoton, niin se toinen puoli on se tottelevainen ja useasti myös paljon kiltimpi,kun siskonsa Ida (joka näyttää aina kiltiltä, mutta on todellisuudessa aika veijari). tv. Marja, Saga ja Ida

10.12.2007 Pieni Saga neiti, joka on kasvanut huimasti korkeutta ja on nyt melkein pelkkiä jalkoja, lähettää terveisiä rekku-tädeille. Aika kiltti väittää olevansa, vaan siitä ei nyt ihan varmuutta ole. Illalla kyllä pötköttää kissahoitajansa Roosan vieressä kilttinä päivän touhuista uupuneena. Ohessa kuva siitä. Mukavaa Joulun odotusta!

18.11.2007 Saga on sopeutunut meidän laumaan hienosti. Kissojen kanssa pärjää mainiosti. Kissoista Saran ja Roosan kanssa nukutaan vieretysten. Paras leikki- ja peuhauskaveri on kuitenkin Ida-sisko. Koulunkäyntikin on aloitettu. Koulutovereita on kouluun tullessa aina tervehdittävä reippaalla haukulla, mutta sitten kun varsinainen työskentely alkaa, jaksetaan kyllä keskittyä itse opiskeluunkin. Paljon on energiaa pienellä rimppakintulla ja sitä saadaan purettua metsässä juostessa. Olen pitänyt Sagaa vapaana turvallisilla metsäpoluilla ja hyvin tulee tyttö luokse kutsuttaessa.

Lumentulo on ollut molemmista koiruleista aivan ihanaa. Laitankin tähän mukaan pari “tuiskukuvaa”, kun käytiin Halli-koiran kanssa lenkillä ja vauhtia piisasi. Terveisin Marja, Saga, Ida ym.

***

Narttupentu, noin 3kk, kotihoidossa Järvenpäässä

16.9.2007 Saga on luottavainen ja hiljainen pentu. Kotiutui syliini heti lähtiessämme. Matkasi autossa, junassa, bussissa ja laivassa ongelmitta. Ihmiset ovat ihania ja niitä pitää päästä pusuttelemaan tai änkeämään syliin. On myös ollut rauhallisesti yksin eteisessä tai nukkumassa lemmikkihytissä itkemättä perään. Vastaantulevat koirat ohitetaan kauniisti vieressä kävellen, ei vedä eikä hauku. Vapaana ollessaan kulkee lähellä ja juoksupyrähdyksen jälkeen jää odottelemaan. Tulee kutsusta juosten luokse, osaa myös istua ja mennä maahan. Istuu nätisti silmiin tapittaen ennen ruokailua ja syö luvan saatuaan.

Ei kiusaa tai rieku oman rauhallisen uroskoirani kimpussa, vaikka mieluusti leikkisikin jos toinen haluaisi. Tulee loistavasti toimeen koiriin tottuneen kissani kanssa, välillä tekisi mieli leikkiä, mutta rauhoittuu pyynnöstä. Sisällä nukkuu tai kaluaa luuta. Kaupungin hälinä ei näytä häiritsevän ja kerrostalon ääniä ei ole noteerannut. Tämä kaikki vain yhden vuorokauden sisällä – aika täydellisen oloinen pakkaus!

15.9.2007 Saga on noin kolmen kuukauden ikäinen narttupentu. Saga on leikkisä, kiltti ja rauhallinen pentu. Saga kulkee hihnassa kauniisti ja vetämättä. Kissankin kanssa Saga näyttäisi tulevan hienosti toimeen. Saga on kotihoidossa Järvenpäässä.