Safira

14.04.2017

Alkuperä: Suomi

25.11.2018 Safira sai kodin.

 

08.07.2019 Kotikuulumisia:

”Heippa, 

Safira on ollut meillä jo kohta vuoden. Safira, lempinimeltään “Saffe” kärsi eroahdistuksesta meille tullessaan, mutta siitä on päästy hyvin eroon. Saffe on hyvin myös oppinut tulemaan kissojemme kanssa toimeen sekä tyttäreni koira on hänen paras ystävä. Leikkiä ja temmellystä riittää..

 

Ulkoilut sujuu jo hyvin, remmi riekkuminen on lähes jäänyt, joskus toki innostuu, kun toisia koiria tulee lenkeillä vastaan, kun hän haluaisi kaikkien kanssa leikkiä. Riekku loppuu kyllä aika nopeaan. Metsässä Saffea voi pitää vapaana, tulee luokse kun kutsutaan. Hyvää kesää kaikille!”

 

***

12.11.2018 Safira on iso ja lempeä bernhandilaismix, joka tarvitsee vielä opettelua mm. yksinolossa ja remmikäyttäytymisessä. Safira ulvoo yksinollessaan, ja uudelta kodilta toivotaan osaamista ja aikaa heti alkuun Safiraa opettaa yksinoloon. Safira tulee toimen lasten kanssa ja on hyvin ystävällinen kaikille ihmisille. Remmissä Safira voi varsinkin alkulenkistä vetää, ja kiskoa innoissaan välillä omaa remmiään, mutta ei räyhää tai hyökkäile. Safira on perso ruualle ja koittaakin viedä kyllä vartioimattoman leivän päydältä tai lasten kanssa voi koittaa jos saisi ruokaa kädestä suoraan. Kissojen kanssa elämisestä ei ole kokemusta, joten ei suositella kissalliseen kotiin. Safira painaa 50 kg ja on n. 65cm säkäkorkeudeltaan. Safira steriloidaan ennen uuteen kotiin luovutusta.