Sabina (nyk. Ella)

Lisätty sivulle: 2015-01-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sabina (nyk. Ella)
2/2015 Sabina sai kodin Turun seudulta.

***

Leikattu narttupentu, s. 1.10.2014. Kotihoidossa Somerniemellä.

3.2.2015 Olen kuvissa meistä se vaalea blondi. Olen reipas tyttö, joka rakastaa leikkimistä kaikkien koirien kanssa niin sisällä kuin ulkona. Yöt osaan olla ja nukkua. Sisäsiisti en vielä ole, olenhan tullut vasta 1.2.2015 tänne hoitopaikkaan Somerniemelle.

Ruoka on hyvää ja leluja on kiva repiä kilpaa toisten koirien kanssa. Minuun tutustuu parhaiten kun ensin soitat hoitomammalle ja sovit koska tulet tapaamaan minua ihan nenä nenää vasten. Tervetuloa. Toivottelee Sabina tylleröinen

1.2.2015 Sabina saapui kotihoitoon Somerniemelle.

23.1.2015 Sabina(19173) on noin 4 kuukauden ikäinen narttupentu Tallinnan tarhalla.
Todennäköisesti perimässä on saksanpaimenkoiraa, joten tulevassa kodissa oltava kokemusta rodusta. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Koulutukseen ja käytöstapojen opettamiseen on tulevan kodin sitouduttava.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.