Rymy

Lisätty sivulle: 2009-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rymy
6.3.2009 Rymy sai kodin Mikkelistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.6.2009 Rymyllä pyyhkii kodissa hienosti. Se rakastaa juoksemista ja leikkimistä. Uimaan ei poikaa kyllä saa, mutta kahlailu on hellesäill mukavaa :) Rymyllä todettiin ihotulehdus ja se hoidettiin kuntoon.

***

Kastroitu urospentu, noin 4-5kk

7.2.2009 Rymy painelee pihamaalta suoraan toisten koirien luokse haastaen näitä leikkimään. Ihmisenkin huomio on mukavaa ja rapsutukset kelpaavat paremmin kuin hyvin tälle pojan viikarille. Rymyä kiinnosti kovin uudet hajut ja maut ja ihmiset ja eläimet ja ja ja. Kuvien ottaminen tästä vilkkaasta pojasta olikin melko hankalaa ;)

Raisu, Riemu ja Rymy on löydetty tien vierestä ja ne odottelevat nyt kotiaan hoitopaikassa Haapsalussa. Hoitopaikassa on muita koiria, kissoja sekä 10-vuotias poika. Rymy on pentueen suurin ja siitä kasvaa aikuisena varmaankin yli polvenkorkuinen. Rymy etsii itselleen nyt kotia jossa sen kouluttamiseen ollaan valmiita panostamaan, pentukoulu tms. ei Rymyn kohdalla olisi varmastikaan lainkaan pöllömpi idea. Myös rajoja ja rakkautta tämä herra tulee varmasti kaipaamaan.

Uusi omistaja hakee Rymyn Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Kulukorvaus Rymystä on 150€. Kulukorvaus sisälymyn mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi