Ruu

Lisätty sivulle: 2016-10-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ruu
12.12.2016 Ruu sai kodin Tammelasta

***

Narttukoira 3v, steriloidaan

16.11.2016 Ruu on kotihoidossa ollut täysin sisäsiisti ja kulkenut autossa sekä julkisissa sujuvasti. Ruu kulkee nätisti hihnassa, muut koirat Ruu mieluummin väistää ja menee ohi, kuin jää hieromaan tuttavuutta. Ruu osaa olla tällä hetkellä hyvin yksin kotona, mutta uuden kodin on varauduttava ensimmäisten viikkojen aikana totuttamaan Ruu uudestaan yksinoloon. Ruu hyväksyy naiset helpommin kuin miehet, mutta tutustuu kuitenkin aika nopeasti uusiin ihmisiin. Lapsiperheeseen Ruu ei silti sovi.

25.10.2016 Ruu on kiinanharjakoira, joka etsii kotia ainoana koirana lapsettomasta kodista, mielellään omakotitalosta. Toisten koirien kanssa elämä ei suju, mutta Ruu tulee toimeen kissojen kanssa. Ruu on vielä aktiivinen ja nuori, ja tarvitsee omistajan, joka jaksaa touhuta Ruun kanssa ja liikuttaa tyttöä. Ruu ei tällä hetkellä ole täysin sisäsiisti, mutta olosuhteiden muutos voi tuoda tähän ongelmaan helpotusta. Silti uuden omistajan kannattaa varautua alkuun löytämään muutamat tarpeet sisältäkin. Ruulla voi myös olla eroahdistusta, sillä se on joutunut olemaan hyvin vähän yksin, joten uudelta omistajalta toivotaan osaamista ja paljon aikaa opettaa koira olemaan yksin, tai vaihtoehtoisesti koti, jossa ollaan paljon paikalla.

Ruu on kotihoidossa Helsingissä.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.