Ruu

Lisätty sivulle: 2010-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ruu
5.11.2010 Ruu sai kodin kodin Ulvilasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.1.2011 Tervehdys, Ruun korvissa olleiden rakkuloiden aiheuttaja ei ole selvinnyt vieläkään. Olemme käyneet Ruun kanssa kahdellakin eläinlääkärillä, joista kumpikaan ei ole saanut selville rakkulan aiheuttajaa. Mitään bakteeria tai esim. sikaripunkkia ei ole löytynyt. Ruulle on annettu antibioottikuuria ja kortisonivoidetta, mutta niillä ei ole ollut merkittävää vaikutusta rakkulaan. Välillä rakkulat olivat molemmissa korvissakin, mutta nyt ne ovat ainakin pienentyneet huomattavasti ja jopa menneet melkein umpeen. Nyt ollaan menty allergiaruokavaliolla eteenpäin ja toivotaan niiden umpeutuvan kokonaan ajan kanssa.

Pimu on mielestämme kotiutunut ja dominointikin on vähentynyt huomattavasti. Ruu on ainakin osoittautunut nopeaksi oppijaksi…viisas koira Ruu on ja oppii todella nopeasti uusia temppuja ja asioita, mutta läheskään aina sillä ei ole kiinnostusta tehdä ohjeiden mukaan ;) Ruu on tosi vikkelä ja voimakas koira. Lihasmassaakin näyttäisi tulleen lisää meidän “fitness-ladylle”. Ollaankin mietitty olisko sillä joskus kiinnostusta kokeilla agilitya. Siinä saisi purkaa energiaakin, jota pimulla riittää ja riittää. Tähän asti energiaa on kulutettu pitkillä lenkeillä kävellen ja juosten sekä erilaisilla leikeillä sisällä ja ulkona. Pimun kanssa touhutessa kunto nousee kohisten :)

***

Narttu

12.10.2010 Ruu etsii kotia ainoana koirana, koska hoitopaikassa Ruu ei ole tullut oikein juttuun muiden koirien kanssa. Ihmisistä Ruu pitää superpaljon. Ruu on sirorakenteinen ja painoa sillä on noin 10 kiloa.

30.9.2010 Ruu on keskikokoinen, ystävällinen ja rauhallinen koiraneiti. Ruussa on ripaus staffia. Ruu on löydetty, eikä omistajaa ole koiraansa kaivannut. Ruuta ei varmuuden vuoksi anneta kotiin, jossa on toisia narttukoiria.

Ruu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Ruuta suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus Ruusta on 250 euroa.