Ruttu

Lisätty sivulle: 2011-03-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ruttu
17.3.2011 Ruttu sai kodin Raisiosta.

***

Uros, synt 27.12.2010

7.3.1011 Ruttu on yksi 10 rottweiler-presa-mix pennusta, jotka tulivat yhdistykselle kotia etsimään 27.2.2010. Pennut ovat syntyneet 27.12.2010 ja niiden emä on rodultaan rottweiler ja isä perro de presa canario.

Ruttu painaa nyt n. 9 kiloa ja vaikka sekä rottweiler- että presa-uroksen aikuispaino on siinä 50 kilon hujakoilla ja säkä n. 61-66 cm, saattaa Ruttu jäädä pienemmäksikin.

Ruttu oli hieman oli arahko alussa mutta on rohkaisutunut huimasti. Kovasti leikkivät keskenään ja välillä kovan ärinan kanssa. Ulkona ei voi vapaana pitää, koska lähtevät velipojan Lakupekan kanssa huitelemaan mihin sattuu ja kuulo on totaalisesti poissa ulos mentäessä. Eivät myöskään seuraa aikuista koiraa, vaan menevät kahdestaan minne lystää. Sylissä oloa rakastaa yli kaiken. Vähän viluisen oloinen Ruttu on, joten ulkona ei kovin kauaa olla kerrallaan. Eläinlääkäri totesi Rutun terveeksi pennuksi. Ruttu on sirutettu ja madotettu.
Tutustu tarkoin ensin kumpaankin rotuun, sillä rotuperimä tekee tästä
koirasta haastavan. Ruttuaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi, eikä perheeseen, missä on pieniä lapsia. Luovutetaan ainoastaan omakotitaloon.

Uudelta kodilta toivotaan kokemusta samantyyppisistä koirista.
Lisätietoa roduista; http://www.rottweiler.fi ja http://en.wikipedia.org/wiki/Perro_de_Presa_Canario
Ruttu luovutetaan madotettuna ja sirutettuna, kulukorvaus on 200 euroa.