Roxy

2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.9.2018

Roxy tuli huhtikuun lopussa minulle, siis vajaan puolivuotta ollut. Vaikka rotu on minulle entuudestaan tuttu niin yksilöitähän ne ovat. Roxylla oli pientä eroahdistusta alussa, mutta kun siihen puututtiin niin pian kaikki oli kunnossa. Ikää Roxylla on 8v mutta oikein hyvässä kunnossa koira on ja pitkät metsälenkit maittaa kovasti. Tuntuu kuin Roxy olisi ollut jo paljon pitempään täällä, niin tutulta se jo tuntuu. On onni omistaa tälläinen kiltti, tottelevainen mutta kuitenkin niin tyypillinen rotunsa edustaja 🐾❤ .

18.04.2018

Roxy ottaa vieraat vastaan rauhallisen itsevarmasti, jolloin hetken saattaa miettiäonkohan niitä nameja sittenkään riittävästi, tai kelpaavatkohan ne ollenkaan. Omaan tahtiin tutustuen, vieraan huomattua harmittomaksi Roxy hakeutuu jalkoihin rapsutuksia hakemaan, missä poika sitten viihtyykin vaikka kuinka kauan. Roxy on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja poika tuleekin tarvitsemaan päivittäin riittävästi liikuntaa ja pientä aktivointia tylsistymisen ehkäisemiseksi.
Nuoruuden päivät ovat jo takana, joten tästä syystä etsinnässä olisi rauhallinen koti, jossa ei olisi enää pieniä lapsia. Koirakaverina voisi olla rauhallinen narttukoira, urosten kanssa Roxya ei sijoiteta samaan talouteen. Kissojen kanssa voi intoutua leikkimään liikaa, joten kissaton koti on myös hakusessa. Hihnassa Roxy kävelee nätisti vetämättä ja kuuntelee hienosti käskyjä. Autolla matkustaminen on tuttua puuhaa eikä välillä muista edes koiran mukana oloa, paitsi jos yrittää taustapeilistä nähdä takaikkunan, silloin näkyvyyden peittää iso musta hahmo.
Yksinollessaan Roxy saattaa yrittää availla ovia, joten tähän on tulevan omistajan varauduttava. Ihanteellinen koti Roxylle löytyy omakotitalosta jossa on aidattu piha, jota poika voi tarvittaessa vahtia. Tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta palveluskoirista. Roxy on kotihoidossa Nurmijärvellä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.