Rospuutto

Lisätty sivulle: 2011-06-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rospuutto
8.8.2011 Rospuutto sai kodin Hämeelinnasta.

***

Kuulumisia kodista:

9/2011 Rospu, Ropsu ja välillä Rupsukin on kotiutunut hyvin. Asutaan kesä täällä mökillä ja päästettiinkin Ropsu jo toisena päivänä irti pihassa… voi sitä iloa. Ropsu on ihan kainalokoira, se nukkuukin meidän kainalossa. Ollaan tutustuttu naapurien koiriinkin, ne saa juoksennella kesät tässä laumana. Meidän Lolasta se huolehtii ja kulkee pihalla sen perässä. Mutta hyvin täällä menee.

***

Uros

8.6.2011 Rospuutto etsii kotia Raplan tarhalla.

Rospuutto on joutunut tarhalle omistajan kuoleman takia. Tarhaoloissa poika on ollut ystävällinen muita koiria ja ihmisiä kohtaan. Vaikka pojan kuononpäässä hitusen harmaata onkin, on Rospuutolla vuosia edessä helposti jopa kymmenen :)
Toki pienillä koirilla on mahdollista, että luonnetta tulee enemmän kotioloissa ja hurmaava herrasmies ei enää välttämättä siedä toisia uroskoiria. Rospuutto painaa noin 10 kg.

KULUKORVAUS kastroidusta koirasta on 200 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Koira tulisi noutaa Tallinnasta.