Rosie /nyk. Ada)

Lisätty sivulle: 2011-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rosie /nyk. Ada)
29.10.2011 Rosie sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2012 Ada täytti viikko sitten 5 kuukautta ja kehitystä on tapahtunut valtavasti. Olemme käyneet jo kahden kuukauden ajan koirapuistossa ja pentukavereita on löytynyt paljon. Kuitenkin isommat rodut kiinnostavat selkeästi enemmän.

Lenkeillä Ada on oppinut kulkemaan ilman hihnaa ja palamaan aina kutsuttaessa takaisin, neiti onkin hyvin nopea oppimaan uutta ja tottelee uskomattoman hyvin.
Kuitenkin liikenne, etenkin isot ajoneuvot, aiheuttavat vieläkin epävarmuutta lenkeillä ja niitä kuuluu kiertää kaukaa. Neidin vahva luonne nostaa välillä päätään ja itsepäisyyttäkin häneltä löytyy. Muun muassa kengät ja sukat maistuvat kaikesta huolimatta parhaimmalta..

Neidin ulkonäkö herättää mielenkiintoa ja hilpeyttä joka kerta, ja meidän sydämen neiti on vienyt mennessään.

Saa nähdä millainen Adasta vielä kasvaa mutta luonne on upea eikä voi kun odottaa tulevaa innolla :)

3.11.2011 Upeaa vauhtia on alkanut näkymään neidin persoona ja vilkkaus. Kovasti hampaanjälkiä hän yrittää jättää sohvaan, tyynyihin ja mattoihin mutta aisoissa on oikein hyvin pysynyt. Ja tietysti mikä mahtavinta: Ada on täysin sisäsiisti!! :) Kertaakaan ei ole ollut edes läheltäpiti-tilannetta vaan tyttö kyllä ilmoittaa kun on aika päästä ulos ja ensimmäisistä hetkistä lähtien on kaikki tarpeet tehty ulos. Aivan loistavuutta.

Tuttavuutta olemme tehneet lenkeillä jo muutamiin koiriin eikä häntä ole näyttänyt pelottavan lainkaan. Adan ulkonäkö on mitä mainioin, suhteellisen pieni pää muuhun kroppaan nähden ja melko pitkä vartalo töpö tassuilla varustettuna. Mielenkiinnolla odotamme kuinka isoksi tyttö kasvaa. Tällä hetkellä hän muistuttaa hieman corqia tai spanielia mäyriksen lisäksi.

***

Narttupentu, noin 1,5kk

26.9.2011 Rosie on Lisette mäyräkoira-mix pentueen isoin tyttönen.

5.9.2011 Lisette mäyräkoira-mixin pennut etsivät koteja. Pentujen isä on oletettavasti isompi kokoinen kulkija, sillä osa pennuista oli jo 3 viikon iässä melko suuria emonsa kokoon verrattuna. Pennut ovat syntyneet 10.8.2011 ja ne tulevat luovutusikään lokakuussa, mutta rokotusten puolesta voivat matkustaa vasta loppu vuodesta. Pennuissa on 3 narttua, 4 urosta.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.