Rosalin

Lisätty sivulle: 2012-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rosalin
22.9.2012 Rosalin sai kodin Helsingistä.

***

Narttupentu, noin 2kk

9.9.2012 Rosalin on pentuepoppoon blondein väritykseltään ja tyttö tykkäsi kovasti kirmata pentuaitauksessa muiden sisarusten kanssa. Välillä käytiin tutustumassa ihmisiin, mutta kaikista kivointa oli leikkiä, joten perheessä valmiina oleva leikkikaveri olisi varmasti myös Rosalinin mieleen. Yleensä kun tytöstä yritti ottaa kuvan, kaveri olikin jo menossa, minkä takia vain pari uutta kuvaa tytöstä :) Rosalin on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 22.9. lähtien.

1.9.2012 Rosalin on noin 2 kk ikäinen vaalean beige tyttöpentu Kohtla-Järven tarhalla. Raisa, Reidar, Rosalin ja Regina ovat sisaruksia. Rosalinista kasvaa keskikokoinen ja Rosalinin perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja jotakin muuta rotua. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Rosalin tarvitsee tottelevaisuuskoulutusta, rakkautta ja rajoja, jotta pennusta kasvaa tasapainoinen ja hyvätapainen koira.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.