Rosalie

Lisätty sivulle: 2011-02-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rosalie
08.09.2017 Rosalien ongelmat ovat helpottaneet joten tyttö saa jäädä kotiinsa.

***
Narttu, noin 6 v.

24.08.2017 Rosalie etsii uutta kotia. Rosalie, tuttavammin Rosa on aktiivinen ja vielä koulutusta vaativa tyttö. Rosa ottaa vieraat vastaan haukkuen ja hieman epäröiden, ei sovi ensimmäiseksi koiraksi vaativan luonteensa vuoksi. Yksin jäädessään saattaa myös tehdä pieniä tuhotöitä, joten tähän on tulevan kodin syytä varautua ja sitoutua opettamaan koiralle yksinoloa. Rosaa ei sijoiteta lapsiperheeseen eikä toisten koirien kaveriksi. Rosalle etsitään kotia joko omakoti-tai rivitalosta ja tulevalta omistajalta edellytetään kokemusta palveluskoirista. Rosalla on todettu epilepsia johon on lääkitys. Rosa asustaa tällä hetkellä Orimattilassa johon tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

***

7.9.2015 Rosalie sai kodin Järvenpäästä.

***

Narttu, noin 4 v. Tuusulassa

13.3.2015 Joudun luopumaan Rosalie koirasta pitovaikeuksien vuoksi sekä lapsen herkistymisen vuoksi. Koira on ihana ja tärkeä osa perhettä, mutta tarvitsee enemmän kuin mitä pystyn antamaan. Olen 4 vuotiaan tyttäreni kanssa kahdestaan ja aikani ei riitä huolehtimaan koirasta riittävästi. Asun Tuusulassa.

Koira on perusterve, rokotettu säännöllisesti ja madotettu säännöllisesti. Isohko kokoisena koirana vaatii reilusti liikuntaa ja aktiviteetteja. Koiran luonne on suojeleva, läheisyyttä kaipaava, utelias, vaativakin.
Rosalie tulee toimeen kissojen kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.

***

26.3.2011 Rasalie sai kodin Tuusulasta.

Narttupentu, noin 3-4 kk

25.2.2011 Rosalie on 3-4-kk ikäinen narttupentu Raplan tarhalla.Painaa tällä hetkellä n. 10 kg. Rosalien perimässä on saksanpaimenkoiraa, joten Rosalieta ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Rosaliesta kasvaa keskikokoinen n.50 cm korkea tyttö. Tuleva koti sitoutuu kouluttamaan tyttöä tavoille.

Kulukorvaus Rosaliesta on 200 euroa, se sisältää EU-passin, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt ja Traces-kirjauksen. Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.