Roobert (nyk. Kafka)

Lisätty sivulle: 2011-11-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Roobert (nyk. Kafka)
16.2.2012 Roobert sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.10.2012 Lisätty Kafkalle kuva kodista :)

29.3.2012 Tasan 6 viikkoa sitten tuli kahden aikuisen perheeseemme hieman vipinää, kun koituduimme karvakuonoinemme Hämeenreissulta. Kolmen viikon kotihoidon jälkeen pääsi mösjööltä autossa tietysti kova itku, kun ventovieraiden kanssa lähdettiin taas kohti tuntematonta. Lieneekö kahden nörtin antama nimi sitten ollut enne, mutta aika kafkamaisesti sujuivat ensimmäiset viikot.

Vähitellen mösjöö alkoi kuitenkin rentoutua ja elämään suhtautua häntä pystyssä. Hirmu kiltti poika meillä on, tähän päivään mennessä ei poika ole päästänyt kertaakaa sisälle, tuhonnut paikkoja tai ulvonut yksin jäädessä. Itsevarmuutta on tullut roimasti lisää. Kafka osaa myös jo aika hienosti kulkea hihnassa (paitsi silloin kuin vastaan tulee toinen koira…), sekä istua, maata pyydettäessä. Tällä hetkellä harjoittelemme paikallaoloa ja muiden koirakkojen kivuttomampaa ohittamista. Kafkalla on varmasti ollut koti aikoinaan pitkään, sillä vaikka kaveri on jästipäinen, ymmärrystä perustavoista kyllä löytyy.

Huomiota Kafkalle ei yksinkertaisesti vaan voi antaa liikaa. Rapsutukset, harjaaminen ja peuhaaminen ovat parasta, mitä mösjöö tietää :)

Keväisin terveisin, Kafkan perhe

20.3.2012 Lisätty Kafkalle kuvia kodista :)

***

Kastroitu uros, noin 4-5v.

26.1.2012 Roobert saapui Suomeen kotihoitoon.

15.1.2012 Lisätty muutama uusi kuva.

20.11.2011 Roobert on arviolta 4-5 vuotias uros Pärnun tarhalla.

Pieni, suloinen terrieripoika Roobert odottelee uutta kotia Pärnun tarhalla. Roobertin on tuonut tarhalle mies joka kertoi löytäneensä pojan kadulta. Mies kertoi että oli majoittanut Roobertin viikoksi mutta sitten hänen täytyi tuoda koira tarhalle. Roobert on kuitenkin niin sosiaalinen ja hyvätapainen poika, että saattaa jopa epäillä, oliko Roobet miehen oma koira jota ei vain haluttu enää pitää. Varmuutta tästä ei kuitenkaan ole.

Roobert käveli hihnassa todella nätisti joten jossain vaiheessa varmasti koti pojalla on ollut. Lenkille lähtiessäkin on Roobertilla melkoinen hätä, joka kielii myös siitä, että ulos on tarpeet totuttu tekemään. Todella mukavan ja ystävällisen oloinen koira. Kun palaamme tarha-alueelle vien Roobertin takaisin häkkiinsä ja jään vielä siistimään Roobertin petiä, seurailee poika tekemisiäni kiinnostuneena.

Koska Roobet on selkeä terrierimix niin myös omaa tahtoa ja mahdollisesti saalistuviettiä Roobertilta löytynee.

Korkeutta Roobertilta löytyy n. 40 cm.

Roobert luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU- lemmikkipassi josta toimenpiteeet käyvät ilmi. Kulukorvaus 200 euroa.