Ronja

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ujohko Ronja kaipailee kotia

06.08.2019 Kaunis ja herkähkö luonteinen tyttö Ronja astelee uuden ihmisen luo hieman varoen. Herkut ei tälle tytölle kelpaa vaan tyttö haluaa rauhassa omaan tahtiin tutustua ja huomatessaan ettei uhkaa ole, lähestyy rapsutteluetäisyydelle. Alkuun Ronja säikähteli äkkinäisiä liikkeitä ja ääniä mutta on nyt päässyt pahimman yli. Ronja tulee hyvin toimeen toisten koirien sekä kissojen kanssa. Kissat kiinnostavat kyllä kovasti ja mielellään haluaisi hakea niitä leikkiin, joten kissan tulisi olla koiriin tottunut. Kouluikäisten lasten kanssa Ronja pärjää, pienempien lasten perheeseen tyttöä ei sijoiteta. Autossa tyttö matkustaa nätisti mutta autoon menemistä tarvitsee vielä harjoitella. Hihnassa kävelee reippaasti mutta on hallittavissa ja kuuntelee kyllä käskyjä. Yksinolo voi tuottaa Ronjalle vaikeuksia joten tästä syystä tulevasta kodissa olisi hyvä olla koirakaveri odottamassa. Yksinjäädessään saattaa itkeä perään ja hyppiä ovea vasten. Ronjalle etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta ja tulevalta kodilta odotetaan kokemusta palveluskoiraroduista. Ronja on sijaiskodissa Pukkilassa jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.