Ronja (nyk. Piitu)

Lisätty sivulle: 2011-09-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ronja (nyk. Piitu)
29.10.2011 Ronja sai kodin Ahlaisista.

***

Kuulumisia kodista:

4.11.2011 Meillä opetellaan tekemään tarpeita ulos ja koetellaan vähän jo laumanjohtajuuttakin. Ruoka on maittanut hyvin alusta asti ja ensimmäisestä yöstä lähtien on nukkunut yönsä rauhallisesti. Vieraita on käynyt monenikäisiä ja alun arastelun jälkeen tyttö on tosi paljon reipastunut.

Kissojen kanssa on vähän haastetta, koska ne eivät ole tottuneet haukkumiseen ja tästä syystä lähtevät mielellään karkuun ja koira tietenkin perässä… Kuulokin häviää johonkin matkalla ;) Haukkuu siis aina kun on epävarma… Hitaasti mutta varmasti edetään, kissat eivät kuitenkaan vielä ole muuttaneet naapuriin :)
Pureskelu on alkanut, mutta aika kivasti kaluaa noita puruluita, joten ei tuhoja vielä tässä vaiheessa… Hihnassakin osaa jo kulkea tosi hyvin…
Me ollaan keksitty yhteistä mieluista tekemistä, Piitu nukkuu sylissä lattialla ja kuunnellaan musiikkia, vähänks ihkuu :)

***

Narttupentu, noin 1,5kk

26.9.2011 Ronja on Lisette mäyräkoira-mix pentueen pikku neiti. Reipas ja terhakka likka.

5.9.2011 Lisette mäyräkoira-mixin pennut etsivät koteja. Pentujen isä on oletettavasti isompi kokoinen kulkija, sillä osa pennuista oli jo 3 viikon iässä melko suuria emonsa kokoon verrattuna. Pennut ovat syntyneet 10.8.2011 ja ne tulevat luovutusikään lokakuussa, mutta rokotusten puolesta voivat matkustaa vasta loppu vuodesta. Pennuissa on 3 narttua, 4 urosta.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.