Ronja

Lisätty sivulle: 2012-01-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ronja
31.3.2012 Ronja sai kodin Tampereelta

***

Steriloitu narttukoira, noin 1-2v.

9.2.2012 Ronja ei ole tiineenä, vähän vanttera vain. Ronja on kerrassaan ihastuttava ja tottelevainen neiti. Suomeksikin istu käskyllä istuu nätisti ja tuijottaa nappi silmillään varaajansa vierallessa tarhalla ja neidille jutellessa. Kaikin puolin upea koira.

20.1.2012 Ronja on nuori, yställinen ja mukava n. 1-2v saksanpaimenkoira tyyppinen narttu. Ronja on hyvin suuri kokoinen saku-mix nartuksi. Etsitään kotia jossa on kokemusta saman tyyppisistä koirista ja kiinnostusta harrastuksiin, joista Ronja varmastikin nauttii ja peruskoulutusta hän tarvitsee myös. Ronja on hyvätapainen, hyvinhoidettu ja selvästi ollut kodissa ennen tarhalle päätymistä. Tarhalla ihmetellään miksei koiraa ole kaipaillut kukaan.

Ronjaa ei vielä ole steriloitu, mutta se luovutetaan uuteen kotiin operaation jälkeen. Tällä hetkellä selvitellään onko Ronja tiineenä ja miten pitkällä + onko pennut vielä mahdollista keskeyttää. Mikäli tiineys ei ole liian pitkällä Ronja steriloidaan pian ja se on valmis uuteen kotiin heti sellaisen löydyttyä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250 euroa.