Roni

07.02.2018

Alkuperä: Viro

Sijainti: Suomi

Iloinen, koulutusta kaipaava Roni etsii kotia.

12.3.2019

Roni on hyvin oppivainen ja helposti herkuilla motivoitavissa. Myös yksinolo etenee, siihen auttaa paljon leikkisä koirakaveri ja luvallista puuhaa, kuten kestäviä puruluita, aktivointileluja ja jotain mitä saa vaikka vähän riepotella. Välillä voi toki yksin touhutessa sattua jotain luvatontakin Ronin hampaisiin, mutta ihmisen perään ulvominen ja ahdistus on selkeästi vähentynyt. Roni on ketterä ja vauhdikas, varmasti innokas kaveri vaikka rallitokoon tai agilityyn. Roni ei pelkää ketään eikä mitään, kaikkiin eläimiin ja ihmisiin Roni haluaisi tutustua, eikä esimerkiksi hevosetkaan saa Ronia säikähtämään, vaan ilolla ja uteliaisuudella Roni niitä haluaisi mennä haistelemaan.

21.2.2019

Nuori Roni on iloinen ja ystävällinen, sekä ihmisille että toisille koirille. Roni tarvitsee kodin, jossa on aikaa ja taitoa kouluttaa nuorta koiraa ja aloittaa vaikka harrastus koiran kanssa. Roni tutkii innolla kaikki paikat, myös tasot, jos jotain syötäväksi kelpaavaa olisi jäänyt vartioimatta. Yksinolokin on vielä touhukasta ja äänekästä, joten uudessa kodissa täytyy olla myös mahdollisuuksia paneutua yksinolon opetteluun, mutta sisäsiisti Roni on. Roni ei sovi kerrostaloon haukkuherkkyyden takia, ja omakotitalo olisikin varmin vaihtoehto. Kaverina Ronilla tulisi olla toinen koira tai vaikka useampi, ja myös kissat Roni hyväksyy, vaikka voikin olla turhan utelias alkuun. Roni ei sovi lapsiperheeseen, mutta satunnaiset kohtaamiset lasten kanssa kyllä sujuu. Hihnassa Roni vetää, mutta osaa kyllä kuunnellakin. Roni painaa 11 kg. Roni on sijaiskodissa Hattulassa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Petra / 0503070137

Soittoajat: su 12-17 , ma 15-20 ja ke 16-20, muina aikoina kyselyt sähköpostitse.

petrarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.