Rommi

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rommi
Rommi sai kodin heinäkuussa 2006 Hämeenlinnasta perheen ainoana koirana.

***

27.4.2006 Rommi tuli meille kotihoitoon 25.4. tänne Vihtiin. Ensimmäisen yön poika vietti yksiössä, kuultu kun oli että ei tule toisten koirien kanssa toimeen. Seuraavana päivänä kokeiltiin sitten Pluton, Leevin, Kiian, Blackyn, Papun, Epun, Ritan ja Ronin kanssa toimeentuloa. Ensin laitoin varalta kuonokopan, joka kuitenkin niin väljä että huomaisin jos murisee tai yrittää haukkua muille. Muutaman tunnin siinä katseltuani totesin että ei ole mitään hätää, Rommi tuli varsin hyvin toimeen muiden kanssa. Ei leiki oikeastaan paljoakaan, vaan on omissa oloissaan, mutta ei pistä pahakseen vaikka Kiia-riiviöinen kävi repimässä turkista ja muut haistelemassa. Eli meidän kahdeksikon kanssa ei ollut mitään ongelmia, vaikka näistäkin Blacky ja Leevi tahtovat olla varsinaisia räyhähenkiä ja aina riitaa haastamassa muiden kanssa.

Leevi varsinkin ihastui Rommiin ja seurasi koko ajan perässä, välillä toisinpäin… Samoin mitä Rommin miesvihaa kohtaan tulee, meidän mies on Rommin paras kaveri. Kiehnää koko ajan kyljessä, nuolee kasvoja ja vinkuu perään kun mies lähtee jonnekkin. Lapsien kanssa Rommi ei ole ainakaan vielä oikein pärjännyt, antaa olla rauhassa mutta ei mielellään anna tulla silittelemään vaan saattaa murahtaa tai napata. Rommi ei sovellu lapsiperheen koiraksi omasta mielestäni. Rommi tykkää leikkiä kovasti palloilla ja ulkoilu on todella mielekästä. Tänään on paistatellut päivää omenapuun juurella varsin onnellisena!

Rommi ei sovi kerrostaloon haukkumisen takia, ja siksi että poika rakastaa ulkona olemista. Paras paikka olisi omakotitalo tai rivitalo. Rommi on ilmeisesti ollut naisen koira, koska ei erityisemmin pidä miehistä. Rommia ei anneta ensimmäiseksi koiraksi.

***

4.4.2006 Rommi on ollut meillä nyt neljä päivää kotihoidossa. Heti alusta asti oli selvää että hän haluaa olla herra talossa, eli ei sulata toisia uroksia. Luonteeltaan Rommi on muuten todella mahtava,kiltti ja kuuntelevainen eikä häslää turhia :) Kulkee nätisti remmissä. Ulkona tykkää pyöriä lumessa ja välillä vaan pysähtyy makoilemaan umpihankeen :) Rapsutuksia tämä herra rakastaa ja heittäytyy aina tilaisuuden tullen selälleen, etutassuilla vielä pitää käsistä kiinni ettet vaan lopettaisi. Tulee toimeen lasten kanssa ja on sisäsiisti. Rommi kaipaa jo omaan kotiin, missä voisi olla se herra talossa. Omaa kotia odottaen, Rommi ja kotihoitaja minna

KEVÄT 2006: Rommi on n.6 vuotias pienikokoinen uros. Rommi ei ole mikään kova höseltäjä, se odotti rauhallisesti häkissään, että joku antaa sille huomiota tai makupalan. Rommi ei sovellu uroksen kaveriksi.