Romeo

08.01.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Harjakoira Romeo kaipaa rotukokemusta omaavaa kotia

Romeosta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Romeolle tarjota.

07.12.2022

Rekisteröity kiinanharjakoira uros Romeo etsii uutta kotia. Romeo saapui yhdistyksen hoiviin poikansa Allun kanssa omistajan elämäntilanteen muutoksen takia. Romeo on hyvin hitaasti lämpiävä herra, on vieraiden seurassa arka ja hieman epävarma, erityisesti miehiä kohtaan. Tarvitsee aikaa tutustuakseen ja tahtoo tehdä sen omaan tahtiinsa. Vieraille voi murista, tähän auttaa parhaiten huomaamattomuus. Ensimmäisinä päivinä sijaiskodissa murahteli pelkästä katseesta tai jos käveli liian läheltä herran petiä, nykyään sijaiskodin ihmiset on tarpeellisiksi todettu, saahan heiltä herkkuja ja rapsutuksia. Tuttujen seurassa Romeo on iloinen ja leikkisä koira. Hihnassa Romeo kävelee pääasiassa nätisti, välillä poukkoilee puolelta toiselle mutta on kokonsa puolesta hyvin hallittavissa. Lenkillä saattaa yrittää tehdä omia pysähdyksiään jotta pääsisi mahdollisimman pian kotiin päin, pienellä houkuttelulla jatkaa kuitenkin lenkin reippaasti loppuun asti. Isommille koirille haukahtelee ohi mennessään. Lenkin jälkeen mielellään leikkii omilla leluillaan tai löytämällään sukalla. Harjauksesta ei juurikaan tykkää ja saattaa murahdella, ei kuitenkaan näyki tai pure, enemmänkin kuin ilmaisten ettei nyt jaksaisi olla puunattavana kun on tekemistä muualla.
Autossa matkustaa hyvin vaikka ei ole siihen tottunut, ei myöskään ole pahoinvoiva. Ei juurikaan välitä sijaiskodin omasta nartusta, on mieluiten omissa oloissaan ja sopisikin parhaiten ainoaksi koiraksi. Tulevalta kodilta odotetaan koirakokemusta aroista ja hieman epävarmoista koirista, ymmärrystä että luottamuksen voittaminen voi viedä hetken aikaa ja liika painostaminen voi saada koiran näykkäisemään. Romeo ei sovi kerrostaloon, reagoi ääniin myös öisin joten herralle haetaan kotia joko rivi-tai omakotitalosta. Ei sijoiteta lapsiperheeseen eikä ensimmäiseksi koiraksi. Romeo on sijaiskodissa Helsingissä jonne herraan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.