Rölli, Liisan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rölli, Liisan pentu
6.4.2007 Rölli sai veljensä Roopen kanssa yhteisen kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2012 Heippa! Ajattelin taas pitkästä aikaa kertoa kuulumisia Liisan pennuista Roopesta ja Röllistä. Aika on mennyt nopeasti, pojilla tässä kuussa jo 6v synttäri juhlat, herkutellaan siis maksalaatikolla. :) Molemmat voivat hyvin, tosin hieman pulleasti, kun ruoka maittaa turhankin hyvin..

Roopella todettiin viime kesänä helteiden aikaan sydämen vajaatoiminta ja aloitimme samantien lääkityksen, jottei pumppu joutuisi liian kovalle rasitukselle. Olo helpottui ja nyt Roope on taas kuin pentu. :) Hyvällä tavalla onneksi! Lääkitys jatkuu koko elämän, mutta toivottavasti se tuo muutaman elinvuoden lisää!

Eroahditusta ei ole enään ollut kolmeen vuoteen ja koti on entisellään, kun palaa töistä kotiin ja pojat ovat olleet keskenään päivän. Roope edelleen on arka vieraita ihmisiä kohtaan, mutta se tuskin koskaan ohi meneekään, mutta asian kanssa on opittu pärjäämään niin että kaikilla on hyvä olla.

Meille syntyi vauva marraskuussa ja ajattelin että nämä kaksi minuun kiintynyttä veijaria ovat varmasti todella mustasukkaisia! Mutta päinvastoin, ottivat vauvan vastaan niin hyvin että ihan hämmästyimme kaikki! Nyt sitä päivystetään yötä päivää vauvan vieressä ja seurustellaan sen kanssa, ottivat uuden perheenjäsenen avosylin vastaan. :)

Vieraat koirat eivät oikein Roopen mieleen ole mutta Rölli, meidän pieni ADHD, rakastaa kaikkia koiria ja ihmisiä, nämä veljekset ovat kuin yö ja päivä, aivan eriluonteisia! Ei ikinä uskoisi että ovat veljeksiä!

Perheeseemme on kuulunut jo neljä vuotta kolmaskin löytökoira viron puolelta joka tosin tuli jo pentuna kotiimme, sitä veljekset kurmuuttavat välillä kun “junnu” ryhtyy turhan villiksi. Olemme siis varsinainen näky rattaiden kanssa lenkeillä. :D

En nyt oikein osaa enempää kertoa veljeksien elämästä tällä hetkellä, tasaista arkea päivästä toiseen. Tällä hetkellä harjoittelemme ahkion vetämistä vetovaljailla aisojen kera, se tuntuu olevan oikein hauskaa puuhaa varsinkin Röllin mielestä. Toisaalta voi olla että herkkupalat, joita siitä saa, ovat se pääpointti minkä takia häntä heiluu niin kauheesti aina, kun valjaat laitetaan päälle. :)

Laitoin liitteenä kuvia, toivottavasti tulivat perille. :) Oikein hauskaa talven jatkoa! Ja terveisiä Liisan muille pennuille! T. Roope, Rölli ja Anna

***

Kastroitu uros, synt. 28.1.2006

13.3.2007 Rölli etsii veljensä Roopen kanssa uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

Pojat ovat syntyneet 28.1.2006, eli ovat reilun vuoden ikäisiä, ja ovat eläneet omakotitalossa. Roope ja Rölli olisivat onnellisia jos heitä ei tarvisi erottaa, vaan pääsisivät yhdessä uuteen kotiin.

Pojat ovat molemmat kastroituja.

***

3/2006 Rölli sai kodin Salosta.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

Röllistä tulee isona sähkömies, sähköjohdot kun kiinnostaa kovin ja niihin otetaan tuntumaa tietysti hampailla.