Rolle (nyk. Boris)

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

27.3.2020 Rolle sai kodin.

25.4.2020 Kuulumisia kodista:

Boris (ent. Rolle) muutti meille kuukausi sitten. Asettui taloksi heti alusta lähtien, aivan kuin olisi meillä aina asunutkin. Ensimmäisenä päivänä kävi tarkasti läpi kaikki paikat ja sitten lösähti omalle paikalle nukkumaan.
Boris on hauska tyyppi. Höselön ulkokuoren alta löytyy älykäs tarkkailija jolta pienikään yksityiskohta ei jää huomaamatta. Lenkillä löytyy energiaa ja menohaluja, ja Boris on koostaan huolimatta aivan uskomattoman ketterä. Ollaan tehty pitkiä lenkkejä ja parin kivan tytön kanssa on Boris päässyt leikkimäänkin. Vastaan tulevat koirat saavat Boriksen aika kierroksille, joten tässä on vielä harjoiteltavaa. Muuten menee lungisti, eikä turhista piittaa. Mitään tihutyötä ei kotona ole tehnyt ja myös yksin olo sujuu ongelmitta. Boris on kova poika osallistumaan kaikkeen toimintaan ja on myös tosi oppivainen. Silloin kun mitään ei tapahdu, rauhoittuu omalle paikalle lötköttämään. Vieraat ihmiset otetaan vastaan välinpitämättömästi, mutta mitään varautuneisuutta ei ole havaittavissa. Kaiken kaikkiaan Boris on itsevarma, ystävällinen ja avoin. Selkeitä vahdin ominaisuuksia on nuoressa pojassa kuitenkin jo nähtävillä.
***

 

16.03.2020 Upea Rolle etsii uutta kotia. Rolle on isokokoinen ja leikkisä poika jonka rotuperimästä löytyy tanskandoggia ja kaukasianpaimenkoiraa. Vieraille ihmisille saattaa ensi näkemällä haukahtaa mutta ottaa tarjotun herkun nätisti vastaan ja jatkaa omia touhujaan.  Kaipaa vielä koulutusta, on melko vallaton nuori uros joka ei aina ymmärrä omaa kokoaan mutta luonteeltaan kuitenkin ystävällinen. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, kissoihin suhtautumisesta ei tietoa. Automatkustus sujuu hyvin, kunhan pojan saa kyytiin ensin suostuteltua, tämä vaatii totuttelua ja omistajalta kärsivällisyyttä. Hihnassa saattaa intoutua vetämään, mutta herkuilla onnistuu saamaan kontaktia. Rolle on tottunut lapsiin, ison kokonsa sekä innokkaan luonteen vuoksi poikaa ei sijoiteta ihan pienten lasten perheeseen mahdollisten vahinkojen välttämiseksi.  Rollelle etsitään kotia omakotitalosta ja kodilta odotetaan kokemusta laumanvartijaroduista ja niiden kouluttamisesta. Rolle on sisäsiisti ja sijaiskodissa Nurmijärvellä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.