Rokii

Lisätty sivulle: 2007-10-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rokii
Rokii sai kodin Tervakoskelta 1.1.2008

***

11.12.2007 Rokii on keskikokoinen koira joka valloittaa niin sohvan kuin sydämenkin.
Heti ensimmäisenä yönä se kipusi viereeni sohvalle ja painautui niin kiinni kylkeen kuin mahdollistä läheisyyttä hakien. Ja läheisyyteen ei Rokii kyllästy koskaan. Se nauttii “sylikkäin” olosta ja pyytää tassulla rapsutuksia.
Ulos poika olisi valmis lähtemään koska tahansa ja kävelemään kuinka pitkään tahansa. Lenkkeillessä hihna kiristyy hyvien hajujen kohdalla, mutta pienehkön kokonsa ansiosta on Rokiita silti miellyttävä lenkittää.

Rokii leikkii kovin mielellään leluilla ja kanniskelee niitä ylpeänä ympäriinsä.
Rokiin tulevassa kodissa voi olla narttu ja ainakin oman narttuni kanssa Rokii tulee loistavasti juttuun. Leikkimistä ja vierekkäin nukkumista riittää, eikä poika ainakaan vielä ole näyttänyt mustiksen merkkejä edes huomiosta vaan väistää kiltisti pois. Rokii osaa myös jättää nartun rauhaan ja touhuilla omiaan.

Yksin jäädessään Rokii inisee ja vinkuu perään, muttei ainakaan vielä ole haukkunut. Rokii kyllä haukahtelee innostuessaan ja vaikka se uskookin kieltoa hyvin, ei tulevan kodin naapurit saisi olla kovin ääniherkkiä.
Poika on täysin sisäsiisti eikä ole edes merkkaillut paikkoja vaikka talossa varmasti hajuja onkin.

6.11.2007 Rokii etsii kiireellä kotia, koska sillä ei ole lämmintä turkkia ja se on tottunut asumaan sisällä. Rokii on sisäsiisti.

Rokii on hyvin ystävällinen myös pienemmille lapsille ja miehille.
Rokii on todellinen sydäntenmurskaaja ja haluaa olla ihmisen lähellä.

Rokii on kaunis ja hyvin sosiaalinen koira. Syö hyvin ja on terve.

31.10.2007: Rokii on noin kolmevuotias uroskoira. Rokii on keskikokoinen, saksanpaimenkoirasekoitus.

Rokii on heroinistin entinen koira, ja tottunut huonoon kohteluun, välillä se on joutunut näkemään nälkää. Kaksi viikkoa sitten omistaja katosi- joko kuoli tai joutui vankilaan, kukaan ei tiedä ja Rokii päätyi kadulle jossa se eli hyväntahtoisten ihmisten ruokkimana.

Nyt Rokii etsii omaa kotia. Rokii on iloinen ja ystävällinen ihmisille, ja rakastaa leikkiä pallon kanssa. Rokii on tullut toimeen Tiinaliinan kanssa.
Kulukorvaus Rokiista on 150 euroa.