Roki

Lisätty sivulle: 2010-05-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Roki
29.5.2010 Roki sai uuden kodin Nousiaisista.

***

Kuulumisia kodista:

18.9.2011 Olen asustellut Nousiaisissa n. 1,5 vuotta ja kaikki on mennyt hienosti. Olen oppinut pihapiirin rajat, n. 6000m², ja tutkin niitä vapaasti aina “tarvittaessa”. Hihnassa olen nykyään vain kun lähdemme lenkille. Nautin suunnattomasti kun minua harjataan ja rapsuttelutkin ovat kivoja. Olen rauhallisuudellani ja sympaattisuudellani hurmannut kaikki, jotka minut ovat tavanneet. Eroahdistus on poissa ja tulen toimeen sekä uros- että narttukoirien kanssa. Mukana muutama valokuva nykytilanteestani. Elämäni on mukavaa! :)

21.6.2010 Kuukausi sitten Roki muutti luoksemme tänne Nousiaisiin. Täällä on ollut tilaa temmeltää hihnan päässä koska emme ole vielä uskaltaneet päästää häntä vapaaksi, koska paikka on vielä hänelle uusi. Roki tykkää pitkistä kävely- ja metsäretkistä. Eroahdistusta oli aluksi mutta on jonkun verran vähentynyt.

Roki tulee toimeen sekä uros että narttukoirien kanssa, ongelmia ei ole ollut.
Roki on erittäin lapsiystävällinen ja todella kiltti kaikkia kohtaan.
Odotamme innolla, että Roki tottuu pihapiirin rajoihin, jotta voimme päästää
hänet vapaasti temmeltämään. :)

***

9.5.2010 Roki on yhdistyksen avulla uutta kotia etsivä suomalainen kodinvaihtajakoira. Ikää Rokilla on 3 vuotta, ja se on sekarotuinen. Omistaja joutuu tulevan työn vuoksi etsimään Rokille uuden kodin. Roki on rokotettu.

Rokilla on jonkin verran eroahdistusta, joten tähän tulee varautua. Roki on keskikokoinen, ystävällinen ja iloinen poika, joka voisi sopia narttukoiran kaveriksi. Uroksista Roki ei pidä.