Roi

30.09.2017

Alkuperä: Suomi

23.1.2019 Roi sai kodin.

11.11.2018 

Roita on alettu aktiivisesti kouluttamaan hyvin tuloksin. Roi on helposti motivoitavissa ruualla ja tämä selvästi nauttii erilaisista aktiviteeteista. Roi sopisikin mainiosti harrastuskoiraksi kotiin, jossa on kokemusta kyseistä rodusta. Roi on tähän asti tullut kaikkien koirien kanssa toimeen ja on innokas koirapuistoilija. Kissoja poika saattaa jahdata. Roi kastroidaan ennen luovutusta.

10.10.2018 

Roi on energinen nuori uroskoira, joka etsii allergian takia uutta kotia.

Roille on opetettu perusasioita, mutta poika kaipaa vielä reilusti koulutusta esimerkiksi hyppimiseen ja hihnakäytökseen liittyen. Roi on ikänsä mukaisesti hyvin pentumainen ja riehakas. Roduntunteva, johdonmukainen ja aktiivinen koti kasvattaa tästä nuoresta miehestä upean aikuisen koiran. 

Roi kaipaa ympärilleen tilaa ja paljon tekemistä, joten asuinpaikan on hyvä sijaita rauhallisella alueella. Roi ei sovi lapsiperheeseen, sillä tämä saattaa hyppiä tai kaataa pienet lapset. Roi elelee tällä hetkellä ainoana lemmikkinä, mutta ainakin koirapuistossa Roi tulee toimeen muiden isojen koirien kanssa. Pienet koirat saattavat jäädä pojan jalkoihin. Koirakaveriksi Roi toivoo leikkisää ja pitkäpinnaista painikaveria.