Roi

Lisätty sivulle: 2011-06-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Roi
10.7.2011 Roi sai kodin Oulaisista kahden koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

18.7.2011 Roi on kotiutunut meille todella hyvin, tulee hienosti toimeen kahden narttukoiramme kanssa ja käyttäytyy hyvin lastemme kanssa. Innostuu leikeistä ja syökin jo ihan hyvin. Roille oli heti alkuun selvää että 9.5 vuotias narttumme on lauman johtaja, eikä Roi ole sitä kyseenalaistanut. Aivan ihana ja kiltti koira, ja meille jo TODELLA tärkeä!! KIITOS!

***

Roi on valmis tutustumaan mahdolliseen uuteen omistajaansa. Roi on kotihoidossa Ulvilassa ja siihen voi mennä sopimuksen mukaan tutustumaan.

13.6.2011 Roi sai kastroinnin jälkeen ison sisäisen verenvuodon ja on nyt toistaiseksi toipilaana. Roista ei oteta kyselyitä vastaan, ennenkuin toipuminen on varmistunut.

2.6.2011 Roi on suomalainen yhdistykselle luovutettu saksanpaimenkoirauros, Zivago´s Bestman “viralliselta” nimeltään.

Roin omistaja luopui pojasta ajanpuutteen vuoksi, Roissa itsessään ei ole mitään vikaa, päinvastoin! Herra on erittäin upealuonteinen, tulee toimeen ihmisten kanssa, sietää toisia koiria, on tottunut lapsiin ja hihnassakin kulkee suhteellisen moitteettomasti.

Roi etsii koirakokenutta kotia, joka jaksaisi touhuilla sen kanssa. Tämä komea poika kun on tähän astisensa elämän viettänyt pääsääntöisesti häkissä, siksikin sille soisi omistajan, jota kiinnostaisi puuhastella Roin kanssa kaikenlaista.

Roi tullaan rokottamaan, loishäätämään, tunnistusmerkitsemään ja kastroimaan ennen luovutusta. Kulukorvaus Roista on 200 euroa.