Rocky

05.08.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Aktiivinen russelimix Rocky etsii uutta kotia.

Rockysta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Rockylle tarjota.

30.7.2022

Rocky on 3 vuotta täyttävä ihmisystävällinen russelimix, joka etsii liikunnallista ja aktiivista kotia. Rocky on nameilla hyvin aktivoitavissa ja Rockysta voisikin saada hyvän harrastuskaverin, intoa ja motivaatiota varmasti riittäisi. Rocky ottaa vieraaat vastaan riehakkaasti häntä vispaten ja jalkoja vasten hyppien, myös lelut ja pallot tuodaan pian vieraalle esiteltäväksi. Rocky on elänyt ainoana koirana, mutta tulee pääsääntöisesti hyvin juttuun muiden koirien kanssa. Rocky on toisten koirien kanssa hyvin innokas ja riehakas ja haluaisi kovasti leikkiä kaikkien kanssa. Rocky on asunut kerrostalossa, mutta saattaa välillä haukahdella rappukäytävästä kuuluville äänille. Rocky on sisäsiisti ja osaa olla yksin kotona, toki kodinvaihdosta aiheutuva muutos saattaa aiheuttaa eroahdistusta, jota Rockylla on nuorempana ollut. Rockylla on atooppinen iho ja ruoka-aineallergiaa, joka pysyy kurissa ruokavaliolla ja säännöllisellä ihon hoidolla. Rockyn edellinen koti on tehnyt sille geenitestin, jonka perusteella Rockyssa olisi myös malinoisia. Rocky onkin kooltaan russelia kookkaampi, painoa sillä on noin 20kg. Rocky on alkujaan Espanjasta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.